Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αργοναύτης Ραφήνας: Θα τιμάμε σε κάθε παιχνίδι τη μνήμη των αδικοχαμένων

Η Ραφήνα υπέφερε από τις πυρκαγιές με ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους κι η ομάδα μπάσκετ της πόλης θα τιμά τη μνήμη τους σε κάθε αγώνα που θα δίνει.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Αργοναύτη Ραφήνας:

«Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι παίκτες του Αργοναύτη αρχικά θέλουμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας για τον άδικο χαμό τόσων συνανθρώπων στην γειτονιά μας.

Σύσσωμη η οικογένεια του Αργοναύτη Τριγλίας στέκει δίπλα στους συμπολίτες της που μαζεύουν στην κυριολεξία τις στάχτες τους.

Έμελλε χρονικά, η μεγαλύτερη τραγωδία στον αιώνα που διανύουμε να συμπέσει ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της ανόδου της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος και διάθεση για να πανηγυρίσουμε και να χαρούμε τους καρπούς αυτής της μεγάλης μας προσπάθειας.

Οφείλουμε μόνο να υποσχεθούμε, πως του χρόνου, σε κάθε μας παιχνίδι, σε κάθε πόλη της χώρας που θα αγωνιζόμαστε, θα τιμούμε τη μνήμη των ανθρώπων που τόσο άδοξα χάθηκαν.

Μπορεί να μην έχουμε τα μαγικά της Μήδειας με τα οποία οι Αργοναύτες δεν καιγόντουσαν από τις φλόγες των ταύρων του Αιήτη, αλλά θα βρούμε τη δύναμη μέσα από τον αθλητισμό να προχωρήσουμε.

Δεν ξεχνάμε… Σεβόμαστε, πονάμε και προχωράμε».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή