Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Απόφαση - βόμβα, αποκλεισμός για δύο σεζόν από ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη Μάντσεστερ Σίτι

Αρνείται τα πάντα η Μάντσεστερ Σίτι: Είναι όλα ψέματα

Θύμα αδικίας έχει πέσει η Μάντσεστερ Σίτι με την τιμωρία της υποβλήθηκε από την UEFA, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της.

Οι «πολίτες» τιμωρήθηκαν με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συν 30 εκατ. ευρώ πρόστιμο, με συνέπεια να επικρατεί ένα χάος.

Ο Τύπος προαναγγέλει μαζικές αποχωρήσεις, ο κόσμος είναι σε δύσκολη θέση με όσα αποκαλύπτονται για την ομάδα του και το κλαμπ, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή Φεράν Σοριάνο, αρνείται πως έκανε οτιδήποτε μεμπτό.

«Το πιο σημαντικό που έχουμε και θέλουμε να πούμε είναι πως όλες οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Δεν είναι τίποτα αλήθεια. Οι οπαδοί μας μπορούν να είναι σίγουροι για δυο πράγματα. Το ένα είναι ότι οι κατηγορίες που μας προσάπτουν είναι ψευδείς. Το άλλο είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αποδείξουμε. Νιώθουμε τη στήριξη του κόσμου μας και δεν θα τους απογοητεύσουμε», είπε ο Σοριάνο και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο.

«Ο ιδιοκτήτης δεν έχει βάλει χρήματα στο κλαμπ με παράτυπο τρόπο. Είμαστε κερδοφόρος οργανισμός δεν έχουμε χρέη, οι λογαριασμοί μας έχουν ελεγχθεί πολλές φορές, όλα είναι πεντακάθαρα. Μακάρι όλα να τελειώσουν μέχρι το καλοκαίρι».


Πηγή