Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ατλέτικο Μαδριτης: Δύο μέλη της ομάδας θετικά στον κορονοϊό

Δύο μέλη της αποστολής της Ατλέτικο Μαδρίτης βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, όπως γνωστοποίησε ο ισπανικός σύλλογος την Κυριακή (09/08), λίγο πριν την αναχώρηση για το Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα.

Δεν δόθηκαν, όμως, στη δημοσιότητα τα ονόματα των μελών που έχουν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, σύμφωνα με την εφημερίδα «As», επισημαίνεται:

«Το Σάββατο, 8 Αυγούστου, όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας και η αποστολή του συλλόγου που θα αναχωρούσε για τη Λισαβόνα υποβλήθηκαν σε τεστ. Μεταξύ των αποτελεσμάτων, σήμερα (σ.σ. 09/08), έχουν εμφανιστεί δύο θετικά κρούσματα και τα άτομα είναι απομονωμένα στα σπίτια τους. Το αντίστοιχο πρωτόκολλο δράσης που προβλέπεται για αυτές τις περιπτώσεις έχει ενεργοποιηθεί, το οποίο απαιτεί τη διεξαγωγή νέων δοκιμών PCR στην πρώτη ομάδα και στα μέλη της αποστολής στη Λισαβόνα, αλλά και τις πλησιέστερες επαφές. Ο σύλλογος θα συντονίσει τα νέα προγράμματα με την UEFA και μόλις υπάρξει ένα νέο σχέδιο, θα δημοσιοποιηθεί».

​Η Ατλέτικο Μαδρίτης πρόκειται να αντιμετωπίσει τη Λειψία, την Πέμπτη (13/08), στις 22:00, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.


Πηγή