Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
«Αυτά που είδαν τα ματάκια μου δεν είναι συνηθισμένα»

«Αυτά που είδαν τα ματάκια μου δεν είναι συνηθισμένα»

Στις εξελίξεις που δημιούργησε στις τάξεις της ομάδας του το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η ήττα με 3-0 στην Τούμπα, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, αναφέρθηκε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μέσω της εφημερίδας «Φως».

Υπενθυμίζεται ότι, έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα παρελθόν αποτέλεσαν ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, καθώς και ο βοηθός του, Γιώργος Προβίδας, ενώ εκτός ομάδας είναι και ο τερματοφύλακας που ξεκίνησε το ματς ως βασικός, αλλά στο ημίχρονο έγινε αλλαγή, Μάρκος Βελλίδης.

Ο επικεφαλής της διοίκησης του φθιωτικού συλλόγου αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με τον έμπειρο γκολκίπερ και εξέφρασε εκ νέου την πρόθεση να απεμπλακεί από την ομάδα, αλλά και την αποχώρησή του από το γήπεδο του «δικεφάλου» μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Για το πώς αποφασίζει ένας ιδιοκτήτης ομάδας να τελειώσει τον προπονητή και τον τερματοφύλακα σε ένα ματς, δήλωσε: «Κι αυτά που είδαν τα ματάκια μου δεν είναι συνηθισμένα. Τα γκολ που φάγαμε, τα ψάχνω, τι να πω. Όλοι την ίδια μπάλα βλέπουμε. Ας κρίνει ο κόσμος. Εγώ δεν αναγνώριζα την ομάδα μου. Η ομάδα αυτή απέκλεισε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό πριν λίγους μήνες στο Κύπελλο. Και φέτος η άμυνά μας στάθηκε περίφημα με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ, δύσκολα χάσαμε».

Αναφορικά με το ότι αποχώρησε από την Τούμπα νωρίς στο ματς, σημείωσε: «Ναι, έφυγα στο 10ο λεπτό!», για να επισημάνει ότι η φιλοξενία από πλευράς ΠΑΟΚ «ήταν άψογη. Δεν μπορούσα να μείνω άλλο εκεί! Είχα δει τα δύο πρώτα γκολ στα πρώτα λεπτά και σηκώθηκα να φύγω! Την ώρα που έφευγα έμπαινε και το τρίτο. Μου την έδωσε με αυτά που είδα».

Για να αποκαλύψει: «Έγινε κάτι που δεν ξέρετε. Πριν το ματς ο τερματοφύλακάς μάς ζήτησε να πάρει το αμάξι του στη Θεσσαλονίκη και να μην γυρίσει μετά στη Λαμία με την αποστολή. Είχε κάτι δουλειές να κάνει είπε στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε από τον προπονητή να πάρει το αμάξι του μαζί στη Θεσσαλονίκη».

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι ο Βελλίδης δεν πήγε στην Τούμπα με το δικό του αυτοκίνητο, ενώ σχετικά με το αν του έδωσε άδεια ο προπονητής του, τόνισε: «Ναι, αυτά μου είπε ο Αντωνίου. Η διοίκηση όμως δεν ενημερώθηκε. Αυτό ήταν θέμα που έπρεπε να το μάθει η διοίκηση. Δεν μας ενημέρωσε ούτε ο παίκτης ούτε ο προπονητής. Δεν ήταν στη δικαιοδοσία του προπονητή αυτό το πράγμα».

Ερωτηθείς ξανά για τον λόγο που αποχώρησε από το γήπεδο, σημείωσε: «Δεν άντεχα άλλο να βλέπω τον διασυρμό… Έχω και θέμα με την καρδιά μου».

Σχετικά με τους δανεικούς και για το εάν η ομάδα του είναι σε κάποιο «άρμα», απάντησε: «Άλλοι φωνάζουν ότι δεν παίρνουν δανεικούς και τελικά παίρνουν. Άλλοι πουλάνε παίκτες σε εξωπραγματικές τιμές που κανείς δεν ξέρει αν είναι για τους παίκτες πράγματι τα χρήματα.

Εγώ όσο θα είμαι στο ποδόσφαιρο, δεν είμαι στο άρμα κανενός. Μιλάω με άλλους προέδρους, συνάδελφοι είναι. Μέχρι εκεί. Η Λαμία είναι της Λαμίας, κανενός άλλου. Οι άνθρωποι φαίνονται από τις κινήσεις τους και όχι από αυτά που λέγονται».

Για το εάν θα φύγει από τη Λαμία, υπογράμμισε: «Έχω θέμα προσωπικό και δεν θα είναι καλό ούτε για την υγεία μου ούτε για τα παιδιά μου να παραμείνω στο ποδόσφαιρο. Ως το τέλος της σεζόν θέλω να δώσω την ομάδα, μπορεί και νωρίτερα». Για να συμπληρώσει -μεταξύ άλλων- ότι «έχω ξοδέψει πάρα πολλά λεφτά. Εκατομμύρια», τα εννέα χρόνια που βρίσκεται στη διοίκηση του συλλόγου.


Πηγή