Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Βίντεο: Ο Μπισμπίκης σε ρόλο «ειρηνοποιού» μεταξύ ΜΑΤ και οπαδών του Παναθηναϊκού – Ακουσε «γαλλικά»

Επεισόδια μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (14/5), στη Λεωφόρο, στην ανάπαυλα του παιχνιδιού μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να έχει ρόλο «πυροσβέστη».

Ειδικότερα, ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Άρη για την 10η αγωνιστική των play-offs της Superleague, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Παρόλο που ο Παναθηναϊκός είχε χάσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα από την προηγούμενη αγωνιστική και μόνο σε θαύμα ήλπιζε στην κατάκτησή του, χιλιάδες οπαδοί του γέμισαν τη Λεωφόρο για το τελευταίο ματς, προκειμένου να αποθεώσουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του, μέσα σε αυτούς και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το πέρας του ημιχρόνου, ξέσπασαν επεισόδια, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής. Ο Βασίλης Μπισμπίκης που έβλεπε το παιχνίδι από την Θύρα 13, βγήκε έξω και προσπάθησε να παίξει τον ρόλο του ειρηνοποιού μεταξύ των φιλάθλων και των ΜΑΤ. Αυτό όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν άρεσε σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, με τον γνωστό ηθοποιό να ακούει τα «Γαλλικά» του. «Δεν μας φτάνει η χασούρα μας έχουμε και αυτόν τώρα. Αντε φύγε από δω ρε. Φύγε ρε μ…κα από εκεί, άντε γ…ου βλάκα. Μπισμπίκη μ….κα», ακούγονται να λένε οπαδοί στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Δείτε το βίντεο με τον Βασίλη Μπισμπίκη:


Πηγή