Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Βαλβέρδε: Δε μου αρέσει να απολύεται ούτε ο προπονητής της Ρεάλ, ούτε της Μπάρτσα

Σούπερ απάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε στην ερώτηση που δέχθηκε για την ενδεχόμενη απόλυση του Λοπετέγκι από τον πάγκο της Ρεάλ!

«Ο Λοπετέγκι είναι σε μία παράξενη κατάσταση. Δεν μου αρέσει να απολύεται προπονητής, ούτε ο Λοπετέγκι, ούτε ο προπονητής της Ουέσκα, ούτε ο προπονητής της Γρανάδα» τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και πρόσθεσε με αρκετή δόση χιούμορ: «Φυσικά ούτε και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μου αρέσει να απολύεται…».

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα στάθηκε και στην εντυπωσιακή πεντάρα κόντρα στη Ρεάλ λέγοντας «Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα νίκη, αλλά όχι με αυτό αποτέλεσμα. Η Ρεάλ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά απέτυχε και ήρθε αυτό το απίθανο αποτέλεσμα. Όταν νικάμε, είμαι ήρεμος κι ευτυχισμένος. Ετσι, μπορώ να κοιμάμαι καλά».

Ο Βαλβέρδε στάθηκε και στο εξαιρερτικό χατ τρικ του Σουάρες προσθέτοντας: «Με σκληρή δουλειά επέστρεψε και σκόραρε. Κανείς δε με ρώτησε για τον Σουάρες επειδή σκόραρε χατ-τρικ. Πέρσι, όλοι αυτό ρωτούσαν όταν δε σκόραρε. Ο Σέρτζι Ρομπέρτο είναι ένα κόσμημα για μας, μπορεί να παίξει σε πολλές διαφορετικές θέσεις και έχει απίστευτο ταλέντο».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή