Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Βαλβέρδε: «Στην Ελλάδα γιόρταζα τους τίτλους μου σε κάποιο άγνωστο μπαρ»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά θυμήθηκε στις δηλώσεις του και την Ελλάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός, γύρισε τους Βάσκους στην κατάκτηση τροπαίων καθώς επικράτησαν στα πέναλτι της Μαγιόρκα, χαρακτηρίζοντας τον συγκεκριμένο τίτλο ως τον σημαντικότερο της καριέρας του.

«Αυτός ο τίτλος δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο, έτσι νιώθω. Με άλλες ομάδες έχεις την υποχρέωση να κερδίσεις και το έχω γιορτάσει με τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Σούπερ Καπ με την Αθλέτικ το πανηγυρίσαμε πολύ και αυτός ο τίτλος είναι κάτι ξεχωριστό. Το πανηγυρίσαμε στο γήπεδο και οι άνθρωποι μαζί μου στο Μπιλμπάο μου φέρθηκαν πάντα με σεβασμό. Είχα αρνηθεί να σκεφτώ τους πανηγυρισμούς πριν από τον τελικό, τώρα θα το κάνω» είπε αρχικά το «μυρμήγκι» που ρωτήθηκε για το πώς διασκέδαζε με Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα τους τίτλους και εκεί αναφέρθηκε στους Πειραιώτες.

«Στην Ελλάδα, όταν κερδίσαμε έναν τίτλο, πήγα για να φάω κάτι και να πιω μια μπύρα σε ένα… χαμένο μπαρ στην Αθήνα και ο ιδιοκτήτης μου είπε: “Μα τι κάνεις εδώ;”».

Ο Βαλβέρδε πέρα από τους τίτλους με την Μπαρτσελόνα, έχει κατακτήσει τρια πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Κύπελλα (2008-09, 2011-12).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή