Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Βαλμπουενά: Μας πείραξε η ισοπαλία με τον Πανιώνιο, αλλά να την αφήσουμε πίσω

Βαλμπουενά: Μας πείραξε η ισοπαλία με τον Πανιώνιο, αλλά να την αφήσουμε πίσω

Ο Ολυμπιακός άφησε στη Νέα Σμύρνη, το Σάββατο (23/11), δύο βαθμούς στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αφήσουν γρήγορα πίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς αύριο (26/11, 22:00) δίνει ένα πολύ σημαντική δοκιμασία, κόντρα στην Τότεναμ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών για το Λονδίνο, ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν κρύφτηκε, είπε ότι το αποτέλεσμα του πρωταθλήματος πείραξε εκείνον και τους συμπαίκτες του, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς καλείται να δείξει χαρακτήρα στην Αγγλία.

«Είναι αλήθεια πως μας πείραξε το τελευταίο αποτέλεσμα, γιατί θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε τον Πανιώνιο. Είναι διαφορετική διοργάνωση τώρα, πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Να ψάξουμε ένα καλό αποτέλεσμα, απέναντι στην Τότεναμ, δεν είναι εύκολο, παίζουμε εκτός έδρας, όμως σίγουρα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το άλλο αποτέλεσμα, γιατί έχει περάσει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο Champions League», είπε αρχικά ο Γάλλος.

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Τότεναμ με πάρα πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη και δυνατή ομάδα, με έναν καινούργιο προπονητή, τον Ζοζέ Μουρίνιο. Οφείλουμε να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και να δείξουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Σίγουρα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας, ως επαγγελματίες, αυτό που συνέβη με τον Πανιώνιο».

Τέλος, ο Βαλμπουενά τόνισε: «Ξέρουμε ότι το μυαλό των φιλάθλων μας βρίσκεται εν μέρει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, στο οποίο δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς, για να έχουμε τη διαφορά με τον αντίπαλό μας, καθώς χάσαμε βαθμούς, απέναντι στον Πανιώνιο».


Πηγή