Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Βαρέλα: Δεν παίζω για τα βραβεία, παίζω για να πάρουμε το πρωτάθλημα

Ο Φερνάντο Βαρέλα στο περιθώριο εκδήλωσης για τα παιδιά από Παιδικό Χωριό SOS μίλησε για την χρονιά που φεύγει και γι’ αυτήν που έρχεται, κάνοντας τη δική του ευχή.

Ο 31χρονος αμυντικός μαζί με τον Χοσέ Μαουρίσιο βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (6/12) στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ και στο περιθώριο της εκδήλωσης αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής (9/12) με την ΑΕΛ στην Τούμπα και τους στόχους που έχει τη νέα χρονιά, χωρίς να αναφερθεί καθόλου στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Πιο αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Παίζουμε στην έδρα μας, πρέπει να κερδίσουμε, ξέρουμε πως πρέπει να διατηρήσουμε την απόσταση από τις ομάδες που μας ακολουθούν. Αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε πως στο γήπεδό μας είμαστε δυνατοί και πως πάντα πιέζουμε τον αντίπαλό μας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Κυριακή για να πάρουμε τη νίκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».

Για το ότι προηγείται μέχρι στιγμής στην ψηφοφορία για τον MVP Νοεμβρίου: «Αισθάνομαι καλά. Όταν οι οπαδοί λένε πως παίζεις καλά, αυτό είναι πολύ ευχάριστο για μένα. Δεν παίζω βέβαια για τα βραβεία, παίζω για να κερδίσω το πρωτάθλημα, παίζω για την οικογένειά μου, παίζω για τους συμπαίκτες μου. Όταν παίζω καλά στον αγωνιστικό χώρο, είναι λογικό ο κόσμος να βλέπει την προσπάθειά σου. Δεν παίζω για τα βραβεία, παίζω για τον ΠΑΟΚ και για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Οι ευχές του για τα Χριστούγεννα και τι περιμένει από το 2019: «Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα. Αυτό θέλω για το 2019. Θέλω να συνεχίσω να παίζω καλά, να είμαι χαρούμενος, να είναι χαρούμενοι οι οπαδοί μας και να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν. Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα, θα είναι να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία στο τέλος του 2018 και με απόσταση τουλάχιστον έξι βαθμούς από τον δεύτερο, όπως βρισκόμαστε τώρα και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή