Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Βεζένκοβ: Δεν ασχολήθηκε ποτέ κάποιος για να παίξω στην Εθνική [βίντεο]

Ο Σάσα Βεζένκοβ που αγωνίστηκε στο πρόσφατο EuroBasket με τη Βουλγαρία, μίλησε στην εκπομπή Pick-n-Roll της COSMOTE TV, για τον λόγο που δεν αγωνίζεται με την Ελλάδα.

«Έχω δεχτεί άπειρα μηνύματα στα social media, ο κόσμος με σταματάει και πιστεύει πως η απόφαση ήταν πως ήλθε η Εθνική Ελλάδας, μού έκανε πρόταση αλλά εγώ αποφάσισα να παίξω για τη Βουλγαρία», είπε αρχικά ο παίκτης του Ολυμπιακού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε τα πράγματα όπως είναι… Κανείς ποτέ δεν ήλθε να μου πει, να ασχοληθεί, να κάνει το οτιδήποτε. Το ελληνικό διαβατήριο το πήρα με νόμιμο τρόπο, ζούσα πέντε χρόνια στην Ελλάδα, έδωσα τα χαρτιά μου… Δεν ασχολήθηκε ποτέ κάποιος έμπρακτα, να έλθει να μου πει: “Ξέρεις τι, σε θέλουμε, είσαι καλός…”. Στην τελική δεν αδικώ κάποιον», συνέχισε.

«Όταν ήμουν 17-18 χρονών, μπορεί να μην έβλεπαν προοπτική σε εμένα ή το οτιδήποτε. Τα ελληνικά είναι η πρώτη μου γλώσσα, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε αυτό. Έμπρακτα δεν ασχολήθηκε κάποιος μαζί μου. Δεν τέθηκε θέμα ποτέ για το τι μπορεί να γίνει ώστε να γίνει κάποια αλλαγή», πρόσθεσε ο Σάσα Βενζέκοφ.


Πηγή