Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Βενγκέρ: Πρέπει να ξεφορτωθούμε το Nations League

Βενγκέρ: Πρέπει να ξεφορτωθούμε το Nations League

Ξεκάθαρα αντίθετος με τον θεσμό του Nations League δηλώνει ο Αρσέν Βενγκέρ και συνιστά την κατάργησή του, αφού ελάχιστοι καταλαβαίνουν το σύστημα διεξαγωγής.

Αν υπήρχε κόσμος που δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα το Nations League, πλέον εκπροσωπείται από τον Αρσέν Βενγκέρ.  Ο Αλσατός τεχνικός εξέφρασε σε συνέντευξή του στη Bild την αντίθεσή του με τον θεσμό που μπήκε στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια και μάλιστα τόνισε ότι πρέπει να καταργηθεί, υποστηρίζοντας αυτό που υποστηρίζουν και οι λιγότερο επιφανείς επικριτές του: ότι είναι… ακατανόητος.

«Πρέπει να ξεφορτωθούμε το Nations League και να βρούμε πιο ξεκάθαρες διοργανώσεις που θα τις καταλαβαίνει ο κόσμος. Αν ρωτήσεις κάποιον στον δρόμο τι είναι το Nations League, δεν θα βρεις πολλούς που να μπορούν να το εξηγήσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι το ιδανικό για την εποχή μας θα ήταν «ένα παγκόσμιο κύπελλο και ένα Euro κάθε δύο χρόνια», με τα προκριματικά να περιορίζονται μόλις σε ένα μήνα ώστε να υπάρχει πιο ξεκάθαρη προσέλκυση χορηγών.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή