Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Βιεϊρίνια: To πρωτάθλημα είναι ο στόχος μας

Ο Πορτογάλος αρχηγός του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στην στιγμή του περσινού τελικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και το γκολ που πέτυχε ανοίγοντας το δρόμο για τον θρίαμβο της ομάδας του.

«Στον πανηγυρισμό μου στον τελικό του Κυπέλλου, ήθελα να βγάλω από μέσα μου ό,τι είχα. Αυτά που περάσαμε την περσινή χρονιά, ήταν δύσκολα για όλους και για εμένα φυσικά, γιατί τα βίωσα στον αγωνιστικό χώρο.  Φυσικά, οι φίλαθλοι βοήθησαν και όλη την ομάδα και εμένα και τουλάχιστον κερδίσαμε αυτό το τρόπαιο. Ήταν κάτι που το αξίζαμε», είπε.

Η κουβέντα περιστράφηκε και γύρω από τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ. «Ο στόχος μας αυτή τη χρονιά, παρότι κοιτάζουμε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες παίρνουμε μέρος, είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», ξεκαθάρισε ο Βιεϊρίνια.

«Ο στόχος μας πέρσι και ο στόχος μας φέτος και τα επόμενα χρόνια, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως, κάτι συνέβη πέρσι και δεν το κατακτήσαμε. Έτσι, αυτή τη χρονιά ο στόχος μας είναι να είμαστε πρώτοι στο τέλος του πρωταθλήματος και να αγωνιστούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», πρόσθεσε.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ από την πλευρά της αναφέρει για την παρουσία της ψηφιακής πλατφόρμας Dugout στην Τούμπα και την συνέντευξη του Αντρέ Βιεϊρίνια:

«Είναι μια στιγμή που την περίμενε καιρό. Ίσως χρόνια. Την είχε προβλέψει. Η πραγματικότητα, όμως, ενίοτε είναι πιο όμορφη κι από τα όνειρα. Η ψηφιακή πλατφόρμα Dugout βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη κι αφού βίωσε την ατμόσφαιρα της Τούμπας κόντρα στην Τσέλσι, έδωσε το παρών στην επίσημη φωτογράφηση μίλησε με τον Αντρέ Βιεϊρίνια για το γκολ στον τελικό Κυπέλλου.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή