Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Βλέπει πρόκριση ο Ολυμπιακός με σούπερ Φορτούνη

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League έκανε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε της Μπέρνλι με 3-1 στο Καραϊσκάκη, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε ο Φορτούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως οι Άγγλοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουντ, ο οποίος και το κέρδισε μετά από μαρκάρισμα του Καμαρά.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν αποφασισμένη να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, και στο 48’ ο Μπουχαλάκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φορτούνη έδωσα ξανά το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ενώ στο 59’ από το σουτ του Καμαρά η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Γκίμπσον, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και να αποβάλει τον παίκτη της Μπέρνλι, και τον Φορτούνη να εκτελεί εύστοχα για το 3-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλο γκολ, με τον Γκερέρο στο 73’ να πλασάρει ελάχιστα άουτ, όμως και με το 3-1 είναι το φαβορί για την πρόκριση, την οποία θέλουν να κλειδώσουν την ερχόμενη Πέμπτη στις 21:45 στο Τερφ Μουρ της Μπέρνλι.

localStorage.clear();


Πηγή