Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Βράνιες: Το πάθος μου για την ΑΕΚ είναι ειλικρινές και κάποιες φορές με οδηγεί σε λάθη

Μετά τα τελευταία του καμώματα, που οδήγησαν στην τιμωρία του από τη διοίκηση της ΑΕΚ, ο Όγκνιεν Βράνιες παραδέχθηκε ότι έχει σφάλει, κάτι που σύμφωνα με την απολογία του, οφείλεται στο γεγονός ότι είναι αληθινά παθιασμένος με την ομάδα και τα αισθήματά του αυτά τον οδηγούν σε λάθη.

Ο Βόσνιος στόπερ βρέθηκε την Τετάρτη (30/10) στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, στο Μαρούσι, όπου ζήτησε συγγνώμη για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είπε: «Ζητάω συγνώμη για όλα. Ειδικά που δεν κατέβασα την ανάρτηση όταν μου ζητήθηκε, ήταν μεγάλο λάθος μου».

Στη συνέχεια, οι άνθρωποι της Ένωσης του ζήτησαν εξηγήσεις σχετικά με τα βίντεο που ακούγονται υβριστικά συνθήματα και υπογράμμισε: «Το πάθος μου για την ΑΕΚ το ξέρετε, είναι ειλικρινές και κάποιες φορές με οδηγεί σε λάθη. Θα δεχθώ την όποια τιμωρία μου».

Προπονείται μόνος του στα Σπάτα

Πάντως, ο Ίλια Ίβιτς, φανερά εκνευρισμένος από τη στάση του σκληροτράχηλου στόπερ, εισηγήθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη την τιμωρία του ποδοσφαιριστή, με τον διοικητικό ηγέτη του «δικεφάλου» να αποφασίζει ότι ο Βράνιες θα μείνει… στο ψυγείο για έναν μήνα.

Για τον Βόσνιο αποφασίστηκε ότι θα προπονείται μόνος του. Συγκεκριμένα, όταν η ΑΕΚ θα προπονείται το πρωί, εκείνος θα πηγαίνει για το δικό του πρόγραμμα το απόγευμα και το αντίστροφο.


Πηγή