Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Βόβορας για ήττα Παναθηναϊκού: «Τα “θέλω” και τα “πρέπει” τα διαχειριζόμαστε με λάθος τρόπο στο παρκέ»

Ο Γιώργος Βόβορας κάλεσε τους παίκτες του «να δείχνουν αυτή τη διάθεση και την πίστη και στα επόμενα ματς» χωρίς να κρύψει πάντως την απογοήτευσή του για την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στις λεπτομέρειες, μετά από δύο παρατάσεις. «Τα “θέλω” και τα “πρέπει” τα διαχειριζόμαστε με λάθος τρόπο στο παρκέ,» είπε ο προπονητής των «πρασίνων» στη συνέντευξη Τύπου, στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Βόβορας δήλωσε:

«Θεωρώ ότι έγινε ε ένα ματς με πολύ μεγάλη ένταση και χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Είχαμε πει πριν το ματς, πως πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι σε αυτό το σημείο πήραμε αρκετά καλό βαθμό. Οι λεπτομέρειες στο τέλος έκριναν τον νικητή. Έτσι είναι η Euroleague, έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η νοοτροπία μας, η διάθεση να παλέψουμε έως το τέλος. Είμαστε μία ομάδα που “χτίζεται”. Με αυτή τη νοοτροπία και το μοτίβο πρέπει να συνεχίσουμε. Τα “θέλω” και τα “πρέπει” τα διαχειριζόμαστε με λάθος τρόπο στο παρκέ».

Ενώ συνέχισε: «Όταν τελείωσε το ματς, σκέφτηκα το τρίποντο του Ρούντι (σ.σ. Φερνάντεθ) πριν από δύο χρόνια. Είναι δύσκολο. Με τον κόσμο θα ήταν ένα ματς που θα παίρναμε έξτρα ώθηση. Σε 48 ώρες, θα είμαστε εδώ να μιλάμε για άλλο ματς. Υπάρχουν δύο σελίδες, η μία πως χάσαμε από τη Ρεάλ στις λεπτομέρειες, αλλά εγώ θα κρατήσω την άλλη σελίδα πως αυτή τη διάθεση και την πίστη πρέπει να τη δείχνουμε και στα επόμενα ματς και να μην έχουμε τα παιχνίδια με μεγάλες διακυμάνσεις».


Πηγή