Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Βόλος Αστέρας Τρίπολης 0-2: Στην κορυφή των πλέι άουτ της Super League οι Αρκάδες

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στη διαδικασία των πλέι άουτ της Super League ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε 0-2 στον Βόλο της τοπικής ομάδας.

Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφυγε νικήτρια από το Πανθεσσαλικό με 0-2 και σε συνδυασμό με την ήττα του ΟΦΗ από τον Ιωνικό πέρασε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος -έστω κι αν επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι για τις ομάδες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντίθετα, ο Βόλος δεν κατάφερε να μείνει ήσυχος στην προσπάθεια να «καθαρίσει» την παραμονή όσο το δυνατόν ταχύτερα και πλέον καλείται στα επόμενα ματς να πάρει τους βαθμούς που έχει ανάγκη, ώστε να γλιτώσει οποιοδήποτε -έστω και αν μοιάζει απίθανο- σοκ.

Ο Αστέρας Τρίπολης έβαλε νωρίς τις βάσεις για νίκη στον Βόλο

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τις βάσεις για το τρίποντο από το πρώτο 25λεπτο, αιφνιδιάζοντας πλήρως τον αντίπαλό τους, που έμεινε χωρίς νίκη για 6ο σερί ματς, ενώ μετά την ήττα αυτή πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επαναλάβει το περσινό του κατόρθωμα, όταν είχε τερματίσει πρώτος στα πλέι άουτ (απέχει 8 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Αστέρα).

Νωρίς-νωρίς στο ματς οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Σίτο (15′), ο οποίος από πολύ κοντά μετά από το κόρνερ του Κρεσπί και την κεφαλιά-πάσα στο πρώτο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Η φάση ελέγχθηκε από το VAR για πιθανή παράβαση οφσάιντ, ωστόσο δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο.

Τρία λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 18′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με τον Κρεσπί, ωστόσο αυτήν τη φορά ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος μετά την υπόδειξη του VAR και έτσι δεν έγινε το 0-2.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αστέρας συνέχισε να κυριαρχεί στο γήπεδο και στο 25′ ήρθε το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Ριέρα τροφοδότησε τον Κρεσπί, ο οποίος αφού απέφυγε τον Ρίνερ μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Κλέιμαν (0-2). Και η φάση αυτή εξετάστηκε από το VAR, χωρίς να βρεθεί παράβαση.

Παρά τις τρεις αλλαγές που έκανε ο Κώστας Μπράτσος στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του, η ομάδα που «άγγιξε» το γκολ ήταν ο Αστέρας. Στο 59′ ο Σίτο βρήκε λίγο κενό χώρο και έκανε το σουτ, με την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν.

Η πρώτη φάση στο ματς που απείλησαν οι γηπεδούχοι σημειώθηκε στο 64′. Ο Φαν Φέερτ πρόλαβε τον Παπαδόπουλο στην έξοδο, αλλά η προβολή του έφυγε άουτ. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η τελευταία φάση στην οποία οι γηπεδούχοι μπορούσαν να ελπίζουν σε μια ανατροπή του σκηνικού και έτσι το ματς κύλησε μέχρι τέλους με το «διπλό» να μην απομακρύνεται από τους Αρκάδες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 0-2

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ρίνερ (46′ Ρομέρο), Γκιουλέν, Φεράρι, Σοάρες (72΄ Μπαρτόλο), Μπαριέντος (87′ Ροσέρο), Φερνάντες, Οροζ (46′ Νίνης), Κορέα (46′ Ρεγκατέν), Φαν Βέερτ

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Ν. Παπαδόπουλος, Καρμόνα (67′ Γκαρσία), Αντζουλάς, Πίτσου, Τασουλής (90+2′ Γ. Παπαδόπουλος), Βαλιέντε, Σανταφέ (67′ Κανελλόπουλος), Σίτο, Ριέρα (90+2′ Μιχόπουλος), Κρέσπι (83′ Σονί), Μπενίτο


Πηγή