Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Βόμβα» από τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Ζήτησε να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να έριξε «βόμβα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας στον σύλλογο ότι ήρθε η ώρα να φύγει.

Ο 37χρονος διεθνής Πορτογάλος επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ μόλις το περασμένο καλοκαίρι, μετά από άκρως επιτυχημένες περιόδους στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους, ωστόσο, σκέφτεται το μέλλον του τώρα που η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαν. Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε μια πολύ κακή περίοδο την περασμένη σεζόν – τη χειρότερή της στην ιστορία της Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» σημείωσαν μόνο 16 νίκες, πέτυχαν 57 γκολ και συγκέντρωσαν μόλις 58 βαθμούς, καθώς τερμάτισαν στην έκτη θέση, 35 βαθμούς πίσω από την κάτοχο του τίτλου Μαν. Σίτι.

Ο Ρονάλντο δεν χάρηκε ιδιαίτερα με την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League

Σύμφωνα με τους Times, ο Ρονάλντο είναι δυσαρεστημένος που δεν θα παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν, με τη Γιουνάιτεντ να προκρίνεται στο Europa League – μια διοργάνωση στην οποία δεν έχει παίξει ποτέ.

Ως εκ τούτου, ο Ρονάλντο φέρεται να είπε στην ομάδα του Old Trafford ότι θέλει να του επιτραπεί να φύγει αν έρθει μια κατάλληλη πρόταση γι’ αυτόν.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο Ρονάλντο είναι σίγουρος πως έχει ακόμα τρία ή τέσσερα χρόνια μπροστά του στο πολύ υψηλό επίπεδο και θέλει να εκπροσωπήσει μια ομάδα ικανή να κατακτήσει τρόπαια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας εξακολουθεί να τρέφει απόλυτο σεβασμό για τη Μαν Γιουνάιτεντ, αλλά φαίνεται ότι δεν θέλει να είναι μέρος της ανοικοδόμησης του Έρικ Τεν Χαγκ, η οποία μπορεί να διαρκέσει χρόνια.

Ωστόσο, ο Ρονάλντο μπορεί να βρει την αποχώρηση από τη Γιουνάιτεντ πιο δύσκολη από ό,τι περίμενε, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» τον προειδοποίησαν πρόσφατα ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά, εν μέσω του ενδιαφέροντος της Τσέλσι γι’ αυτόν.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πωλείται»

Μια πηγή δήλωσε στη Mirror Football: «Ο Κριστιάνο δεν είναι προς πώληση. Θέλουμε – και περιμένουμε πλήρως – να είναι μαζί μας την επόμενη σεζόν».

Ο Ρονάλντο μίλησε για το μέλλον του τον Ιούνιο, όπου επέμεινε ότι είναι χαρούμενος που θα παραμείνει στο Ολντ Τράφορντ, παρά την κακή σεζόν του συλλόγου.

«Ήμουν χαρούμενος, φυσικά, που επέστρεψα σε έναν σύλλογο που ανέδειξε πραγματικά την καριέρα μου, οπότε ήταν απίστευτο, το συναίσθημα όταν επέστρεψα ξανά. Ήταν ωραίο να νιώθω τους οπαδούς – η ευτυχία τους ήταν μεγάλη», δήλωσε ο Ρονάλντο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήμουν και εξακολουθώ να είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αυτό που έχω να πω στους οπαδούς είναι ότι είναι καταπληκτικοί. Ακόμα και όταν χάναμε παιχνίδια, πάντα μας υποστηρίζουν, πάντα είναι μαζί μας. Οι οπαδοί είναι πάντα στην καρδιά μου και είναι οι άνθρωποι που όλοι πρέπει να σεβόμαστε γιατί είναι πάντα στο πλευρό μας.

«Για μένα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάποιο πρωτάθλημα ή κάποιο κύπελλο, αλλά πιστεύω ότι η Μάντσεστερ θα είναι εκεί που ανήκει. Όπως είπα και πριν, μερικές φορές χρειάζεται χρόνος αλλά εξακολουθώ να πιστεύω».


Πηγή