Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

«Βόμβα» από MARCA: Συμφώνησαν Κριστιάνο Ρονάλντο και Αλ-Νασρ, μυθικό συμβόλαιο 200 εκατ. ευρώ

Βόμβα μεγατώνων αναμένεται να «σκάσει» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται μια «ανάσα» από την υπογραφή μυθικού συμβολαίου με την Αλ-Νασρ.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική ιστοσελίδα MARCA, ο Πορτογάλος σούπερσταρ έχει οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και είναι κοντά όχι μόνο στο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά και να «ταράξει» -όπως του αρέσει πάντα να κάνει- τα ποδοσφαιρικά νερά με συμβόλαιο περίπου 200 εκατομμύριων ευρώ ανά σεζόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια δυομιση χρόνια, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο, ενώ στο ιλλιγιώδες ετήσιο «μισθό» του Ρονάλντο θα συμπεριλαμβάνονται οι μισθοί και οι διαφημιστικες συμφωνίες.

Ο CR7, μόλις ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ, είναι αποφασισμένος στα 37 του πλέον να μειώσει το «αγωνιστικό» του επίπεδο, κάτι που υπερκαλύπτεται από την τεράστια αυτή οικονομική προσφορά, καθώς καμία ευρωπαϊκή ομάδα δεν θα μπορούσε ούτε να σκεφτεί να πλησιάσει αυτά τα ποσά.

Ο επιθετικός είναι χωρίς ομάδα μετά από διαμάχη του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη δεύτερη θητεία του Πορτογάλου να «λύνεται» οριστικά με τον αγγλικό σύλλογο. Η αντιπαράθεση με τον Τεν Χαγκ οδήγησε σε μια μονομαχία την οποία ο Πορτογάλος τελικά έχασε.

Το αραβικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε άνοδο, όπως αποδεικνύεται από την εισροή κορυφαίων παικτών, αν και στα τελευταία χρόνια της καριέρας τους. Οι διευθυντές επιθυμούν να επανεκκινήσουν τη διοργάνωση και γνωρίζουν ότι αν έρθει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα είναι ο κύριος πόλος έλξης για να λάβει την πολυπόθητη ώθηση από τα μέσα ενημέρωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι η Αλ-Νασρ

Η Αλ Νασρ προπονείται από τον Ρούντι Γκαρσία και στο ρόστερ της περιλαμβάνονται ο Κολομβιανός τερματοφύλακας Οσπίνα και ο Ισπανός Αλβάρο Γκονζάλεζ.

Τώρα η ομάδα του Ριάντ θέλει να ανακτήσει την κυριαρχία στην εγχώρια διοργάνωση και να μπει στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη με την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι εντός έδρας αγώνες διεξάγονται στο γήπεδο Mrsool Park χωρητικότητας 25.000 θέσεων.

Η Αλ Χιλάλ είναι η πρωταθλήτρια του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, ένας μεγάλος αντίπαλος της ομάδας όπου ο CR7 αναμένεται να «γράψει» τις τελευταίες «σελίδες» στον ποδοσφαιρικό του βίο ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Πορτογάλος προσεγγίστηκε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μια διοικητική κύρωση για διπλή σύμβαση εμπόδισε την πιστοποίηση της κίνησης.

Τώρα η συμφωνία με την Αλ Νασρ βρίσκεται στα πρόθυρα της ολοκλήρωσης, καθώς δεν υπάρχει κανένα νομικό εμπόδιο που να την εμποδίζει και υπάρχει μια προσφορά από την αγορά που οδήγησε τους Πορτογάλους να πουν ναι στην πρόταση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή