Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Βόμβα» στο NBA: Συμπαίκτης του Ντόντσιτς στους Μάβερικς ο Ίρβινγκ

Έσκασε η «βόμβα» στο NBA με τους Μπρούκλιν Νετς να στέλνουν τον 30χρονο σταρ της ομάδας, Κάιρι Ίρβινγκ στην ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς, τους Ντάλας Μάβερικς, μετά το αίτημα που κατέθεσε την Παρασκευή.

Οι Ντάλας Μάβερικς συμφώνησαν με την ομάδα της Νέας Υόρκης με τους Καϊρί Ίρβινγκ και Μαρκίφ Μόρις να μετακομίζουν στο Τέξας, κσι τον Σπένσερ Ντίνγουιντι και Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ να ακολουθούν το αντίθετο δρομολόγιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Νετς θα λάβουν μία επιλογή πρώτου γύρου για το draft του 2029 και άλλες δύο επιλογές δεύτερου γύρου (2027, 2029).

Αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον ιδιόρρυθμο γκαρντ, όμως οι Μάβερικς ήταν αυτοί που πέτυχαν συμφωνία. Ο Αμερικανός σταρ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον προπονητή της ομάδας, Τζέισον Κιντ, αλλά και με τον General Manager, Νίκο Χάρισον. Με την μετακίνηση αυτή θα δούμε ένα τρομερό δίδυμο στους Ντάλας, τους Ντόντσιτς–Ίρβινγκ μαζί.

Στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι το “front office” της ομάδας συμβουλεύτηκε τον Σλοβένο γκαρντ πριν ολοκληρώσει την κίνηση.

Οι Νεοϋορκέζοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να έχουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο γύρω από τον Κέβιν Ντουράντ. Ο Ντίνγουιντι επιστρέφει στο Μπρούκλιν μετά από 1,5 χρόνο, όταν και είχε αποχωρήσει μέσω της ανταλλαγής πέντε ομάδων που είχε στείλει τον Ράσελ Γουέστμπρουκ στους Λέικερς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή