Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έκραξε» για πλάκα Νικόλα Γιόκιτς και Κέβιν Ντουράντ -Ζήτησε αμέσως συγγνώμη [βίντεο]

Καλεσμένος στο «The Daily Talk Show» ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος κατόπιν παρότρυνσης του παρουσιαστή, Χασάν Μινάτζ, «έκραξε» άλλους σούπερ σταρ του NBA.

Ο Greek Freak εξαπέλυσε «πυρά» κατά των Κέβιν Ντουράντ και Νικόλα Γιόκιτς, δεν έπραξε το ίδιο και για τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Γιάννης άρχισε να διαβάζει τα λόγια που του είχε γράψει ο Μινάτζ, για τον Γιόκιτς, τονίζοντας: «“Τζόκερ” (σ.σ. το παρατσούκλι του Γιόκιτς), πώς θα πας στους τελικούς όταν δείχνεις ότι δεν μπορείς καν να πας σε drive through μπεργκεράδικου;». Αμέσως ο σούπερ σταρ των Μπακς ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι λατρεύει το παιχνίδι του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κράξιμο» και έπαινοι στον Ντουράντ

Ο 28χρονος Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είπε για τον Κέβιν Ντουράντ, που πρόσφατα πήρε μεταγραφή στους Φοίνιξ Σανς: «Συνεχίζεις να πηγαίνεις σε “υπέρ-ομάδες” για να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα. Ας δουλέψουμε μαζί καμιά φορά για να σου δείξω πώς είναι να κουβαλάς τη δική σου ομάδα!».

Ο Αντετοκούνμπο, όμως, έσπευσε να επαινέσει τον Ντουράντ, λέγοντας: «KD (σ.σ. το παρατσούκλι του Ντουράντ), είσαι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ. Σέβομαι το παιχνίδι σου, δίνεις το παράδειγμα εδώ και 15 χρόνια, ήσουν ο αγαπημένος μου παίκτης όταν μεγάλωνα και σέβομαι το παιχνίδι σου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λεμπρόν είσαι ο GOAT»

Τέλος, ο Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τον Λεμπρόν, απαντώντας: «Λεμπρόν, λατρεύω το παιχνίδι σου, φίλε. Είσαι ο “βασιλιάς” για κάποιον λόγο. Είσαι ο GOAT (σ.σ. ο καλύτερος όλων των εποχών), μόλις έσπασες το ρεκόρ πόντων στην ιστορία. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις. Έχεις ανοίξει τον δρόμο για τους υπόλοιπους».


Πηγή