Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αμφίβολη η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντομπάσκετ με την Εθνική Ελλάδας -Τι συμβαίνει

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο προσεχές Μουντομπάσκετ για λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδας.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Magic Euroleague» της ιστοσελίδας SDNA, ένα πρόβλημα στο γόνατο του Γιάννη Αντετοκούνμπο καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο είναι προγραμματισμένο σε δύο μήνες από τώρα, το διάστημα 25 Αυγούστου με 10 Σεπτεμβρίου, σε τρεις χώρες: στις Φιλιππίνες (όπου θα διεξαχθεί και η τελική φάση), την Ιαπωνία και την Ινδονησία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι η «γαλανόλευκη» θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στη διοργάνωση στον 3ο Όμιλο, στον οποίο θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ, Ιορδανία και Νέα Ζηλανδία.

Στην εκπομπή τονίστηκε ότι ο «Greek Freak» θέλει να παίξει, όμως αντιμετωπίζει εκ νέου ζήτημα στο πόδι του και αυτήν τη στιγμή το να είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες από το να μην είναι.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα κάνει τα πάντα για να είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη

Η επιθυμία τού δύο φορές MVP του ΝΒΑ και πρωταθλητή το 2021 να φορέσει τα γαλανόλευκα είναι μεγάλη, ωστόσο οι πόνοι στο γόνατό του ίσως να αποδειχτούν ανυπέρβλητο εμπόδιο, καθώς είναι αναμενόμενο πως και οι Μιλγουόκι Μπακς δεν θα ανάψουν «πράσινο φως», σε περίπτωση που το μεγάλο τους αστέρι δεν βρίσκεται στο 100%.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν, τελικά, επιβεβαιωθούν τα δυσάρεστα νέα, η Ελλάδα μετά τον Κώστα Σλούκα, που -ως γνωστόν- ζήτησε να ξεκουραστεί, θα χάσει και τον υπέρτατο σταρ της, κάτι που ρίχνει σημαντικά τον πήχη των προσδοκιών.

Ελπίδα όλων, φυσικά, είναι το πρόβλημα να λυθεί το προσεχές διάστημα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να φτάσει στην αγωνιστική κατάσταση που θέλει χωρίς φόβο υποτροπής, προκειμένου να δώσει κανονικά το «παρών».


Πηγή