Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Καθησυχαστικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Διάταση συνδέσμων στον δεξιό καρπό έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στη Νέα Υόρκη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις ότι απέφυγε κάποιον σοβαρότερο τραυματισμό.

Ο Έλληνας φόργουορντ χτύπησε στο τελευταίο ματς του Μιλγουόκι πριν τη διακοπή του NBA για το All-Star Game, με αντίπαλο τους Σικάγο Μπουλς, και είχε μία διαδικαστική συμμετοχή 20 δευτερολέπτων στο All-Star Game του Σολτ Λέικ Σίτι. Καθώς ο πόνος στον καρπό επιμένει, κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, που και πάλι πάντως δεν φανέρωσαν κάτι ανησυχητικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και οι Μπακς δεν έχουν ανακοινώσει κάτι, το ESPN στο ρεπορτάζ του αναφέρει ότι ο “Giannis” θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όταν υποχωρήσουν τα συμπτώματα του τραυματισμού του. Το Μιλγουόκι παίζει το πρώτο ματς του μετά το All-Star Game την προσεχή Παρασκευή 24/2 (ξημερώματα Σαββάτου για την Ελλάδα), με αντίπαλο το Μαϊάμι.

Για παν ενδεχόμενο, πάντως, και με δεδομένο ότι πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Μπόμπι Πόρτις (που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπαιρνε τη θέση του Αντετοκούνμπο, εφόσον ο τελευταίος χάσει κάποια παιχνίδια), οι Μπακς συμφώνησαν να υπογράψουν δεκαήμερο συμβόλαιο με τον Μέγερς Λέοναρντ. Ο 30χρονος φόργουορντ-σέντερ έχει αγωνιστεί για χρόνια στο NBA, στο Πόρτλαντ και το Μαϊάμι, αλλά λόγω σοβαρών τραυματισμών παραμένει εκτός δράσης εδώ και δύο χρόνια.


Πηγή