Πέμπτη , 2 Μάιος 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Συνεχίζουμε να δημιουργούμε τέχνη» -Το μήνυμα μετά την πρόκριση στους «8»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση έβαλε την υπογραφή του στην πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά του Eurobasket 2022.

Ο Greek Freak είχε 27 πόντους επί της Τσεχίας (οι 23 εξ αυτών στο δεύτερο ημίχρονο), κατέβασε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ στο 94-88. Ήταν μάλιστα καθοριστικός στα τελευταία λεπτά, ενώ πέτυχε και το τρίποντο που ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση της Εθνικής στις «8» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Συνεχίζουμε να δημιουργούμε τέχνη», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηγέτης της ελληνικής ομάδας και πρωταθλητής του NBA.

Η ανάρτηση του Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση στους «8»:

Να σημειωθεί ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «δεινοπάθησε» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, απέναντι σε μία καλοστημένη αμυντικά Τσεχία, η οποία φρόντισε να κλείσει το διάδρομο προς το καλάθι της και κατά συνέπεια τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τη στιγμή που η κυριαρχική φροντ λάιν της ήλεγχε το παιχνίδι. Ωστόσο, η αφύπνιση του Ιωάννη Παπαπέτρου στην τέταρτη περίοδο σε άμυνα και εκτέλεση έδωσε την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίρνει τη σκυτάλη σε εκτέλεση και δημιουργία, δίνοντας συνέχεια στο όνειρο της Εθνικής!

Αντίπαλος της Εθνικής στους «8» θα είναι η Γερμανία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή