Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γιαννακόπουλος: Να κάνουμε το triple crown

H KAE Παναθηναϊκός και ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος τέλεσαν κοινό αγιασμό στη Λεωφόρο παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ευχήθηκε επιτυχίες και τίτλους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη μίλησε μετά από το τέλους του αγιασμού προς τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Αγαπητά μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη, αγαπητά μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, φίλοι και φίλες. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια σεζόν γεμάτη αγάπη και επιτυχίες, σε προσωπικό επίπεδο, στις οικογένειές σας και σε ομαδικό επίπεδο θα ήθελα να ευχηθώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ένα triple crown, στο βόλεϊ ανδρών να μπορέσει να ξαναγυρίσει σε τελικούς  πρωταθλήματος και κυπέλλου και τα υπόλοιπα τμήματα τα ομαδικά να επιστρέψουν στην Α1 κατηγορία όπου ανήκουν.

Σε όλους τις πρωταθλήτριες και τους πρωταθλητές των ατομικών αθλημάτων θα ήθελα να ευχηθώ μετάλλια και πρωταθλήματα. Υγεία, αγάπη και τύχη όλη τη χρονιά. Σας ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ» ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και μετά το τέλος της διαδικασίας, πέρασε από όλα τα τμήματα χαιρετώντας τα μέλη τους.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή