Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Για δύο μεταγραφές πάει τον Γενάρη ο Ολυμπιακός

Στο Λιμάνι έχουν το τελευταίο διάστημα δεδομένη διάθεση να προχωρήσουν σε τουλάχιστον δύο προσθήκες για την επίθεση τον Γενάρη, συν μία ακόμα κίνηση που είναι να γίνει για την άμυνα του συλλόγου.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου σας είχαμε τονίσει το ποιοι παίκτες κινδύνευαν ενόψει Γενάρη για το ρόστερ αλλά και ποιοι αναμενόταν να έρθουν με τουλάχιστον δύο προσθήκες για μπροστά. Με δεδομένο ότι και η κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου στο Europa League είναι πιο βατή και στα… μέτρα των Πειραιωτών η διάθεση είναι για έναν επιθετικό και έναν εξτρέμ εκτός από την ήδη κλεισμένη μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα για τα άκρα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Για μπροστά ο Φακούντο Φερέιρα παραμένει βασικός στόχος ενώ ο Μήτρογλου είναι στην λίστα αλλά όχι όσο ψηλά ο άσος της Μπενφίκα. Από το υπάρχον ρόστερ πλην των μικρών ο Φελίπε Πάρντο είναι εκείνος που παραμένει υπό παραχώρηση ενώ ο Φετφατζίδης φαίνεται να γυρίζει προς το παρόν το… χαρτί υπέρ του. Από την γραμμή κρούσης ανάλογα με το πως θα διαμορφωθούν τα δεδομένα δεν θα συνεχίσει ένας εκ των Χασάν – Μάνου.

Επίσης ως προς την άμυνα – όπως έχουμε γράψει ξανά – θα γίνει κίνηση για παίκτη καθώς εκτός από τον Νικολάου είναι να φύγει και ο Μεριά. Στο σύνολο λοιπόν μαζί με τον Γιώργο Μασούρα τον Γενάρη οι Πειραιώτες θα κάνουν τέσσερις προσθήκες ή τουλάχιστον αυτό προκύπτει για τώρα.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή