Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Γιοβάνοβιτς: «Έχουν εμπειρία και θα προσφέρουν Τζούριτσιτς και Μλαντένοβιτς» -4η νίκη στα φιλικά

Δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ τη συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την ΤΣΚΑ Σόφιας 1948, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παρά τη νίκη των «πράσινων» με 1-0.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είναι πιο επικίνδυνη στο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές των Μλαντένοβιτς και Τζούριτσιτς, θεωρώντας πως μπορούν να προσφέρουν πολλά στον Παναθηναϊκό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν ένα παρόμοιο φιλικό με το χθεσινό (σ.σ. με την Πετρολούλ στις 4/7), αν και το σημερινό ήταν πιο δυνατό και είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο νομίζω. Είχαμε καλά διαστήματα στο πρώτο μέρος και στην αρχή του δευτέρου αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Κάναμε και κάποια λάθη κυρίως στην ολοκλήρωση των επιθέσεων και θα μπορούσαμε να φανούμε πιο επικίνδυνοι. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν στο τέλος του αγώνα, ανεξαρτήτως των πολλών αλλαγών και έστω και αν είναι φιλικό ότι εμείς θα έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα» τόνισε αρχικά ο Γιοβάνοβιτς και πρόσθεσε για τις μεταγραφές τον Τζούριτσιτς και Μλαντένοβιτς:

«Είναι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και έχουν εμπειρία από τις θέσεις που αγωνίζονται, στις οποίες και έχουμε ανάγκη από αυτούς να μας προσφέρουν. Και οι δύο να μάθουν όσο πιο σύντομα μάθουν τον τρόπο σκέψη μας. Δεν είναι εύκολη κάθε αλλαγή, αλλά αυτά τα φιλικά είναι σημαντικά για να βοηθήσουν και τους δύο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν έχουν θέματα φυσικής κατάστασης, ήταν στην αποστολή της Σερβίας και έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, κάθισαν μόλις λίγες ημέρες. Μέσα από τα φιλικά θα γνωρίσουν καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού μας για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τα επίσημα παιχνίδια που έρχονται».


Πηγή