Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Γιοβάνοβιτς για νίκη ΠΑΟ κόντρα στην ΑΕΚ: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Λεωφόρου για την Superleague με σκορ 2-1, και ο προπονητής του ήταν πανευτυχής με την εμφάνιση των «πρασίνων».

Ο Ίβαν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην «Cosmote TV» για το αποτέλεσμα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0, σε 2-1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω να πω ένα μπράβο στους παίκτες μου γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα και παρότι δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, γιατί ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να το γυρίσουμε. Είχαμε αυτό που χρειάζεται μία ομάδα σε τέτοιες καταστάσεις. Είχαμε χαρακτήρα σε ένα σκληρό, τακτικά παιχνίδι και πήραμε μία σημαντική νίκη», είπε ο κ. Γιοβάνοβιτς.

Για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα ματς ο Παναθηναϊκός: «Δεν το ξέρουμε αν έχουμε ωριμάσει στην διαχείρηση του παιχνιδιού, είναι νωρίς ακόμα. Απλά εγώ σαν προπονητής είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου γιατί δεν είναι εύκολο όλο αυτό που κάνουν. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους οπαδούς μας που γεμίζουν πάντα το στάδιο και είναι δίπλα μας. Το αξίζουν και το έχουν καταλάβει και οι παίκτες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή