Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Γιουβέντους: «Έκοψε» Μάντζουκιτς και Τσαν από την ευρωπαϊκή λίστα ο Σάρι

Γιουβέντους: «Έκοψε» Μάντζουκιτς και Τσαν από την ευρωπαϊκή λίστα ο Σάρι

Το ρόστερ της Γιουβέντους είναι από τα πιο «γεμάτα» σε ποσότητα και ποιότητα στην Ευρώπη. Οπότε, η ευρωπαϊκή λίστα για την τρέχουσα σεζόν, φάνταζε εξ αρχής ένα θέμα που θα… πονοκεφάλιαζε τον Μαουρίτσιο Σάρι. Και πράγματι, δύο ηχηρά ονόματα έμειναν εκτός της εξάδας αγώνων στους ομίλους του Champions League.

Εκτός της λίστας των «μπιανκονέρι», λοιπόν, έμειναν οι Μάριο Μάντζουκιτς και Εμρέ Τσαν. Μάλιστα, ο Γερμανός μέσος -τουρκικής καταγωγής- εξέφρασε ανοικτά την απογοήτευσή του για αυτήν την απόφαση του Ναπολιτάνου τεχνικού, για την οποία ανέφερε: «Είμαι πολύ θυμωμένος, περισσότερο όλων, επειδή την προηγούμενη εβδομάδα μου είχε δοθεί μια διαφορετική υπόσχεση».

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, υποστήριξε: «Μια από τις προϋποθέσεις για να μείνω, ήταν η επιλογή μου στη λίστα του Champions League. Χθες, ωστόσο, δέχθηκα μια τηλεφωνική κλήση, η οποία δεν είχε διάρκεια ούτε ενός λεπτού, μέσω της οποίος έμαθα πως είμαι εκτός».

Ο ανταγωνισμός για τον Εμρέ Τσαν στη μεσαία γραμμή της «Βέκια Σινιόρα» μεγάλωσε αρκετά, έπειτα από τις μεταγραφές των Αντριέν Ραμπιό και Άαρον Ράμσεϊ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βλέπει τόσο το χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται. Παράλληλα, η εξέλιξη αυτή ήχησε ευχάριστα στα αυτιά των οπαδών της Λίβερπουλ, οι οποίοι δεν του συγχώρεσαν τον τρόπο που έφυγε από το αγγλικό λιμάνι το καλοκαίρι του 2018.

«Μουσική στα αυτιά μου», χαρακτήρισε κάποιος από αυτούς την είδηση, ενώ ένας άλλος την αποκάλεσε «θλιβερή. Έτσι κι αλλιώς, κατέστρεψε μόνος του την καριέρα του».


Πηγή