Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Γιώργος Δώνης: «Υπάρχει μία συμμορία που είναι εναντίον του Παναθηναϊκού»

Γιώργος Δώνης: «Υπάρχει μία συμμορία που είναι εναντίον του Παναθηναϊκού»

Έξαλλος ο Γιώργος Δώνης από την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του τη φετινή σεζόν από τους διαιτητές, έκανε λόγω για ύπαρξη… συμμορίας χαρακτηρίζοντας το πέναλτι του Δημήτρη Κουρμπέλη αυστηρό.

Στο φινάλε του αγώνα αποβλήθηκε, αλλά τα νεύρα του παρέμειναν και στην συνέντευξη Τύπου με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να είναι ιδιαίτερα αιχμηρός στις τοποθετήσεις του.

Αναλυτικά τα σημαντικότερα σημεία των όσων είπε ο προπονητής του ΠΑΟ:

«Μετά το παιχνίδι με τον Άρη, έχουμε πολύ μεγάλη πρόοδο. Με την ΑΕΛ έγιναν περίεργα πράγματα, παρότι παίξαμε πολύ καλά. Η ομάδα συνεχίζει την πρόοδό της και αυτό για το πρότζεκτ είναι πολύ καλό. Εμένα με νοιάζει κατά πρώτο λόγο ο Παναθηναϊκός και κατ’ επέκταση η πορεία του ελληνικού ποδοσφσαίρου. Δεν με νοιάζει ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει μία συμμορία που είναι εναντίον του Παναθηναϊκού. Δεν σέβονται την προσπάθειά μας. Από πού να ξεκινήσω κι από πού να σταματήσω. Μπουνιά του Ουάρντα, δεν ήταν πολύ δυνατή, αλλάζουν οι κανονισμοί . Πάμε στην Ξάνθη, γκολ κανονικό εμείς, δεν το μετράμε.

Μας κάνουν σεμινάρια οι Έλληνες διαιτητές και μας λένε πως όταν ένα γκολ διαμορφώνει αποτέλεσμα, πρέπει ο διαιτητής να πάει στο VAR, όπως έγινε και σήμερα. Λένε πως φταίει η διοίκηση. Μας λένε να στήνει τους διαιτητές για να συμπεριφέρονται σωστά; Υπάρχει ένας ιδιοκτήτης που έχει βάλει 70.000.000 ευρώ. Κι εμείς μπορούμε να κάνουμε τραμπουκισμούς. Είμαστε άνθρωποι. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά μπορούμε να βγούμε 3οι ή 4οι. Πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε γύρω απ’ την ομάδα. Σταματήστε και οι δημοσιογράφοι του Παναθηναϊκού να χωρίζεστε γιατί πρέπει όλοι να συσπειρωθούν δίπλα στην ομάδα. Δεν θα σηκώσει ο Παναθηναϊκός κεφάλι αν δεν είμαστε ενωμένοι. Οι γιοι μου απ’ την στιγμή που ξυπνάνε είναι ντυμένοι στα πράσινα. Να αφήσουμε την εσωστρέφεια και να στηρίξουμε την ομάδα οι Παναθηναϊκοί».

«Έχω παράπονα από τη διαιτησία. Δεν υπάρχουν πέντε λεπτά καθυστερήσεις. Υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ στον Περέα στο 94′. Είναι αυστηρό το πέναλτι για να το δώσεις σ’ εκείνο το χρονικό σημείο. Εγώ μίλησα για την τακτική που ακολουθείτε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο τέταρτος διαιτητής στη συγκεκριμένη φάση με το Περέα το έχει κλειστό (σ.σ. το στόμα του). Γιατί δεν το άνοιξε; Πολλές φορές δεν το ανοίγουν όταν αφορά στον Παναθηναϊκό. Ας μην μιλήσουμε αν ήταν άλλα χρώματα».

«Επειδή πέρσι έγινε μία νομοθετική ρύθμιση πρέπει να μας… φέτος. Υπήρχε ιδιοκτήτης άλλης ομάδας που είπε πως ο Δώνης και ο Νταμπίζας έστησαν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Πού βρίσκεται εκείνος ο ιδιοκτήτης; Στη θέση του. Την προηγούμενη βδομάδα λες ότι παραφέρθηκα απέναντι, αλλά όταν μου έβριζαν απ’ το πρώτο λεπτό την οικογένειά μου. Αν ένας οπαδός άλλης ομάδας είναι σκουπίδι όταν βρίζει οικογένειες, τότε ο οπαδός της ομάδας σου είναι 10 φορές σκουπίδι».

«Πιστεύετε πως η τοποθέτησή μου αφορά τον ΠΑΟΚ; Αφορά την ομάδα μου.»


Πηγή