Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γκουαρντιόλα: «Ίσως να μην είμαι καλός ώστε να βοηθήσω τη Σίτι να πάρει το Champions League»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε πως «κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν στο Champions League εάν η Μάντσεστερ Σίτι έπαιζε με διαφορετικούς παίκτες ή προπονητή».

Η Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Champions League, καθώς ηττήθηκε 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης σε έναν συναρπαστικό αγώνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε εάν οι παίκτες του μπορούν να κατακτήσουν την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι μία ερώτηση που δεν μπορώ να απαντήσω. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Οι ιδιοκτήτες δεν αγόρασαν την ομάδα και επένδυσαν στις εγκαταστάσεις μόνο για να κερδίσουν το Champions League. To έκαναν για να είναι παρούσα η ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, κάθε σεζόν.

«Ίσως να μην είμαι αρκετά καλός», λέει ο Γκουαρντιόλα

Θέλουμε να κερδίσουμε το Champions League. Ίσως να μην είμαι αρκετά καλός ώστε να βοηθήσω την ομάδα να τα καταφέρει. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί με άλλον προπονητή ή παίκτες» δήλωσε συγκεκριμένα ο Ισπανός.

Ακόμη τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να είναι καλύτερη για να φτάσει στην κατάκτηση: «Ο κόσμος λέει πως αν το γκρουπ παικτών ή ο Γκουαρδιόλα δεν κερδίσουν τον τίτλο, τότε είναι αποτυχημένοι. Διαφωνώ εντελώς. Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντα είμαι πεινασμένος για τίτλους. Εάν κερδίζαμε έναν τίτλο στο Champions League θα έλεγαν ότι είναι τα λεφτά που ξοδέψαμε, όχι πώς δουλέψαμε.

Θα ήθελα να κερδίσω το Champions League και να είμαι στον τελικό, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι απ’ ό,τι συνέβη στην Μαδρίτη».


Πηγή