Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Γκριζμάν: Ξέρω τι θυσίες πρέπει να κάνω

Γι’ ακόμα μια φορά, ο Αντουάν Γκριζμάν μίλησε για την απόφαση που έχει πάρει για το μέλλον του και έδειξε πως όλα είναι έτοιμα για τη μεταγραφή του, ζητώντας όμως λίγη υπομονή ακόμα από τον κόσμο…

Ο Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως φέτος κλείνει ο κύκλος του στους «ροχιμπλάνκος» έπειτα από πέντε χρόνια προσφοράς, κατάκτησης τίτλων και ηγεσίας στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Το βράδυ του Σαββάτου μίλησε στο «Telematin» και είπε απλά πως «ξέρω ακριβώς που θα πάω…», όμως, το μεσημέρι της Κυριακής έδωσε… λίγα στοιχεία παραπάνω για την επιλογή που έχει κάνει και τη στιγμή που θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

«Ξέρω τι θυσίες πρέπει να κάνω εκεί που πηγαίνω. Ζητάω από τον κόσμο να κάνει λίγη υπομονή ακόμα και όταν θα είναι όλα έτοιμα, θα κάνω την ανακοίνωση με χαρά».

Οι… θυσίες, προφανώς έχουν να κάνουν με το οικονομικό κομμάτι, όπου θα είπε το «ναι» σε λιγότερα από αυτά που είχε λαμβάνειν στην Ατλέτικο, ενώ, η επισημοποίηση της μεταγραφής του θα έρθει πιθανότατα στις αρχές Ιουλίου, όταν θα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία του με την Ατλέτικο.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή