Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Δεν απαντάει ούτε στα… sms ο Παϊρότζ

Ιδιαίτερα προβληματισμένος είναι ο Γιάννης Αλαφούζος όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, καθώς δεν έχει λάβει σημάδια ζωής από εκείνον, παρά τις προσπάθειές του για να επικοινωνήσουν.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», που επικαλείται το περιβάλλον του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, εκείνος «αναρωτιέται και ανησυχεί» εδώ και ημέρες για το πού βρίσκεται ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Συγκεκριμένα, ο Παϊρότζ δεν έχει απαντήσει σε κανένα από τα μηνύματα που του έχουν σταλεί τις τελευταίες 20 ημέρες, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα οι δύο άνδρες είχαν συχνή επικοινωνία.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Αλαφούζος ανησυχεί μήπως η εξαφάνιση του Ταϊλανδού δεν είναι προσωρινή, αλλά γίνει μόνιμη, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο όσα είχαν συμφωνήσει οι δύο άνδρες.

Επίσης, προκύπτουν και δύο εύλογα ερωτήματα: γιατί ο Παϊρότζ υπέγραψε τη συμφωνία, σε περίπτωση που δεν ήθελε να ασχοληθεί με τους «πράσινους» και γιατί έβαλε κάποια χρήματα στην ΠΑΕ, εάν δεν είχε σκοπό να προχωρήσει το deal.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά πως ο Αλαφούζος έχει βάλει 20 εκατ. ευρώ τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτό που τονίζει σε συνομιλίες με δικούς του ανθρώπους, είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να σηκώνει τα συγκεκριμένα βάρη μόνος του.

Ωστόσο, παρόλα αυτά, ο νυν μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να προβεί σε τοποθετήσεις και θα περιμένει λίγο καιρό ακόμη τις εξελίξεις από το… μέτωπο του Παϊρότζ στο Βέλγιο.

 

localStorage.clear();


Πηγή