Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

«Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τον Βέρνμπλουμ»

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ και τα φώτα πέφτουν πάνω στον Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο Στάνισλαβ Ντραγκούν ξέρει καλά τον Σουηδό μέσο του «δικεφάλου», καθώς μέχρι και το καλοκαίρι του 2017, όταν πήρε μεταγραφή για τη Λευκορωσία, αγωνιζόταν στη Ρωσία με τη Σαμάρα, την Ντινάμο Μόσχας και την Όρενμπουργκ.

«Αν κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχωρίζω, αυτός είναι ο Βέρνμπλουμ, με τον οποίο αγωνίστηκα ως αντίπαλος στο ρωσικό πρωτάθλημα. Δεν θέλω να φανώ αγενή,ς αλλά είναι.. επικίνδυνος. Γίνεται “μακελειό” στο κέντρο του γηπέδου, επειδή ο Σουηδός είναι σκληρός στο παιχνίδι του. Γενικά δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις», σχολίασε ο 30χρονος μέσος της ΜΠΑΤΕ, που ψηφίσθηκε ως ο καλύτερος παίκτης για τον μήνα Σεπτέμβριο στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας από το σύνολο των δημοσιογράφων.

Ο Ντραγκούν αναφέρθηκε και στο αυριανό παιχνίδι (22:00) με τον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας το αν μια νίκη της ΜΠΑΤΕ θα σημαίνει και πρόκριση: «Ας μην προτρέχουμε. Πρώτα πρέπει να νικήσουμε και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα. Επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ δύσκολο, όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας ολοκληρώνεται ενώ στην Ελλάδα, ξεκίνησε πριν λίγο καιρό: «Και οι Έλληνες είναι σε καλό σημείο. Έπαιξαν ως τώρα με τη Βασιλεία, τη Σπαρτάκ Μόσχας και την Μπενφίκα, για τα προκριματικά του Champions League. Είχαν τον χρόνο να προετοιμαστούν και για το πρωτάθλημα τους και για το Europa League».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή