Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Διεθνείς διαιτητές ζήτησε από την ΚΕΔ για τα παιχνίδια της η ΚΑΕ ΑΕΚ

Διεθνείς διαιτητές ζήτησε από την ΚΕΔ για τα παιχνίδια της η ΚΑΕ ΑΕΚ

Έπειτα από την «τρικυμία» που προκάλεσε το ματς με αντίπαλο για το Περιστέρι, για την 4η αγωνιστική της Basket League, η ΑΕΚ συνέχισε τις αντιδράσεις της όσον αφορά τη διαιτησία, καθώς εκτός από τις επίσημες θέσεις και το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, στη σημερινή σύσκεψη της ΚΕΔ ζήτησε σε κάθε της παιχνίδι στο πρωτάθλημα να οριστούν διεθνείς διαιτητές.

Την Ένωση εκπροσώπησε ο διευθύνοντας σύμβουλος και αντιπρόεδρός της, Χάρης Κουτάς, ο οποίος μετέφερε τη θέση της ΚΑΕ για να είναι -ιδανικά- και οι τρεις διαιτητές στα παιχνίδια της διεθνούς επιπέδου. Από την πλευρά της ΕΟΚ, ωστόσο, τονίστηκε πως ο «δικέφαλος» θα πρέπει να υποβάλει γραπτό αίτημα για κάτι τέτοιο.

Επιπλέον, η ΑΕΚ ζήτησε η έκθεση του παρατηρητή να κοινοποιείται στην ομάδα που χάνει, ώστε να μπορεί να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις της.

Όσο για τον ορισμό της κ. Τσαρούχα σε αγώνα της 5ης αγωνιστικής, δεν σχολιάστηκε κάτι από πλευράς Ένωσης, όπως σημειώνουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ωστόσο σημειώθηκε ότι ήταν θετικό που έμειναν εκτός ορισμών οι ρέφερι Καλδίρης και Μαλαμάς.


Πηγή