Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια – «τελικός» στη Νέα Σμύρνη

Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια – «τελικός» στη Νέα Σμύρνη

Με δύο δυνατές αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League 1, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στα Πηγάδια από την Ξάνθη και τον Πανιώνιο να φιλοξενεί τον Άρη, σε ένα ματς τελικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικίνδυνη αποστολή στην έδρα της Ξάνθης κόντρα στην ακριτική ομάδα. Οι Πειραιώτες θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και την ίδια ώρα να φτιάξουν ψυχολογία ενόψει του ταξιδιού τους στο Μόναχο. Οι τόνοι για τον αγώνα ανέβηκαν επικίνδυνα τις τελευταίες ημέρες με εκατέρωθεν δηλώσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Βαλμπουενά, ενώ εκτός έμεινε ο Κούτρης.

Η Ξάνθη από την πλευρά της προέρχεται από την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με την ακριτική ομάδα να έχει παράπονα από την διαιτησία του αγώνα. Η Ξάνθη είναι τέταρτη στη βαθμολογία, αν και έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της από Άρη και ΟΦΗ. Ήττα και στο Κύπελλο από τον Απόλλωνα Λάρισας. Στα αγωνιστικά ο Κίκο Ραμίρεθ δεν επιφύλασσε εκπλήξεις στην αποστολή των Ακριτών, με μοναδικό απόντα τον τραυματία Μπαξεβανίδη.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο ουραγός Πανιώνιος παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή κόντρα στον Άρη. Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την ντροπιαστική ήττα με 4-0 από τον Ατρόμητο και παραμένουν ακόμα στο -2. Κόντρα στους «κίτρινους» ο Νίκι Παπαβασιλείου είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τους Κότνικ, Άρτσε και Κόρμπο, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Μασούρας.

Οι «κίτρινοι» έρχονται στη Νέα Σμύρνη με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις δύο νίκες με Ξάνθη και Παναιτωλικό. Ο Μίκαελ Ενινγκ θέλει να κάνει το 3 στα 3 στον πάγκο και είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και τον αρχηγό Γιώργο Δεληζήση. Θέμα προέκυψε με τους οπαδούς του Άρη, αφού ο Πανιώνιος δεν θα ανοίξει την θύρα 1 των φιλοξενούμενων και πλέον περιμένουμε να δούμε αν θα καταφέρουν να βρεθούν στις εξέδρες.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (2/11)

Πανιώνιος – Αρης (19:30, NS2)

Ξάνθη – Ολυμπιακός (20:00, ΕΡΤsports)


Πηγή