Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Δομάζος: «Δεν ήξεραν τότε στην Ευρώπη το ελληνικό ποδόσφαιρο, φωτογράφιζαν τον Πούσκας και όχι εμάς» [βίντεο]

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» ήταν καλεσμένος ο θρύλος του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος, μαζί με την κόρη του Πόπη.

Ο παλαίμαχος αστέρας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε πτυχές της προσωπικότητάς του, ενώ αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια του, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Άμυνα Αμπελοκήπων και φυσικά στον Παναθηναϊκό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μίμης Δομάζος είπε μεταξύ άλλων: «Οι γονείς μου δεν ήθελαν να παίζω ποδόσφαιρο και νομίζω ότι δεν θα γινόμουν ποδοσφαιριστής αν δεν χώριζαν στα 10 μου οι γονείς μου. Τότε δεν βγάζαμε χρήματα από το ποδόσφαιρο, σκεφτείτε ότι παίζαμε όταν ήμασταν μικροί ξυπόλυτοι ποδόσφαιρο. Δεν επιζητούσα την αναγνωρισιμότητα και πίστευαν όλοι οι άλλοι γύρω μου ότι θα γινόμουν σπουδαίος εκτός από εμένα!».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση με τη βία στα γήπεδα σε αντιδιαστολή με τη δική του εποχή λέγοντας ότι τότε οι φίλαθλοι ήταν πολύ καλοί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Φωτογράφιζαν τον Πούσκας και όχι εμάς»

Για την ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού είπε ότι τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν το ήξερε κανείς και όπου πήγαιναν στο εξωτερικό «τον προπονητή τον Φέρεντς Πούσκας φωτογράφιζαν που ήταν μεγάλο όνομα φυσικά τότε και όχι εμάς!».

«Προετοιμαζόμουν από την Δευτέρα για τον αγώνα της Κυριακής, ήμουν ποδοσφαιρικά εγωϊστής».

Ο Μίμης Δομάζος μίλησε και για τη δημιουργία ποδοσφαιρικής Ακαδημίας που δέχεται ως αντίτιμο τροφές για αδέσποτα.


Πηγή