Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Δύο Πορτογάλους θέλει για αντι-Γιαννιώτη ο Μαρτίνς

Όλα δείχνουν ότι η παραμονή του Ανδρέα Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη, όπως φάνηκε και από όσα ανέφερε ο Κώστας Καραπαπάς με σχετική ανάρτησή του. Ο 26χρονος Σερραίος γκολκίπερ γυμνάζεται μόνος του αυτό το διάστημα και θα αποτελέσει παρελθόν, ενδεχομένως και αυτήν τη μεταγραφική περίοδο, εάν βρεθεί ομάδα που θα αγοράσει τα δικαιώματά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ντιναμό Κιέβου και μια ομάδα από την Τσεχία έχουν εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του και δεν αποκλείεται να υπάρχουν σύντομα εξελίξεις. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας gazzetta.gr, η Σπάρτα Πράγας έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του παίκτη και όλα δείχνουν ότι εκείνος θα μετακομίσει στην ομάδα του Ζντένεκ Σκάζνι.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Η υπόθεση δείχνει να είναι προχωρημένη και όλα δείχνουν πως ο Γιαννιώτης θα αποχωρήσει άμεσα από το Λιμάνι και να μετακομίσει στην Πράγα. Η τσέχικη ομάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς μετά από 19 αγώνες και ψάχνει ενίσχυση με στόχο τη βελτίωση της εικόνας ενόψει του δεύτερου γύρου, ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μια θέση στο Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήδη αναζητούν τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει δύο λύσεις από την πατρίδα του. Πρόκειται για τον Κλαούντιο Ράμος, αρχηγό της Τοντέλα, που δεσμεύεται μέχρι το 2020, καθώς και για τον 31χρονο Ζοσέ Κάρλος Μαραφόνα, που είναι αναπληρωματικός στην Μπράγκα και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Οι Φρανσουά Μοντέστο και Κριστιάν Καρεμπέ εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις από Γαλλία και Ισπανία, ενώ και η ελληνική αγορά δεν είναι καθόλου αδιάφορη για τους Πειραιώτες. Στα υπ’ όψιν λέγεται ότι βρίσκονται ο 28χρονος Σλοβένος Μάτιτς Κότνικ του Πανιωνίου, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2020, ο 25χρονος Γαλλοκαμερουνέζος Ντεβίς Επασί του Λεβαδειακού, με ίδια χρονική δέσμευση, αλλά και ένας… παλιόφιλος στο Λιμάνι: ο Μπάλαζ Μέγερι.

Ο Ούγγρος κίπερ, που επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα για να ενισχύσει τον Ατρόμητο και ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με το αστέρι στο στήθος, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για πέντε σεζόν (2000-05), έχοντας συνολικά 73 συμμετοχές.

Το συμβόλαιο του 28χρονου λήγει επίσης το 2020, αλλά θεωρείται δεδομένο πως μπορεί να βρεθεί λύση με τους Περιστεριώτες, σε περίπτωση που προκριθεί η περίπτωσή του. Κοινώς, τα ονόματα που «παίζουν» αυτήν τη στιγμή είναι αρκετά. Ποιος θα είναι τελικά… ο εκλεκτός, μένει να φανεί το επόμενο διάστημα.

localStorage.clear();


Πηγή