Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Εθνική Ελλάδας: Κι όμως, υπάρχει ενδιαφέρον για το Nations League -Κατάμεστο αναμένεται το Πανθεσσαλικό

Έντονο ενδιαφέρον για την εθνική Ελλάδας και μάλιστα για τα παιχνίδια της σε μια διοργάνωση όπως είναι το Nations League δείχνει ο φίλαθλος κόσμος της Θεσσαλίας.

Είναι ενδεικτικό ότι στις επόμενες δύο αναμετρήσεις της εθνικής Ελλάδας, με Κύπρο και Κόσοβο, στο Πανθεσσαλικό, αναμένονται πάνω από 15.000 φίλαθλοι στις εξέδρες του σταδίου του Βόλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται στη Μαγνησία και προετοιμάζεται για τα δύο επερχόμενα παιχνίδια του 2ου Ομίλου της League C, την Πέμπτη (9/6, 21:45) κόντρα στην Κύπρο και την Κυριακή (12/6, 21:45) με αντίπαλο το Κόσοβο.

Υπενθυμίζεται ότι, η «γαλανόλευκη» βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της με 6 βαθμούς, έχοντας κάνει το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές, κόντρα σε Βόρεια Ιρλανδία (0-1) και Κόσοβο (0-1).

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ κάνει προπονήσεις στο γήπεδο της Πορταριάς, ώστε να είναι πανέτοιμη για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με στόχο την κατάκτηση των 6 βαθμών, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό -αν όχι δεδομένα- την πρώτη θέση του γκρουπ.

Ειδικά στην αναμέτρηση Ελλάδας-Κύπρου η Εθνική αναμένεται να έχει την υποστήριξη περίπου 20.000 φιλάθλων που θα κατακλύσουν το Πανθεσσαλικό, αφού ήδη ως χθες είχαν πωληθεί περισσότερα από 15.000 εισιτήρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, αλλά και ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Τάσος Μπακασέτας, απηύθυναν προσκλητήριο στον κόσμο του Βόλου να στηρίξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.


Πηγή