Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Εθνική Ελλάδας: Κλήθηκε από την Πογέτ για το ματς με Γιβραλτάρ ο Αλεξανδρόπουλος

Πρόσκληση στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο απηύθυνε ο Γκουστάβο Πογέτ ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024.

O Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τον παίκτη του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής (10/9, 21:45) στην «OPAP Arena», για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο νεαρός μέσος καλείται να καλύψει τα κενά της ελληνικής ομάδας, με δεδομένο ότι στον επερχόμενο αγώνα δεν θα είναι διαθέσιμοι -πέραν του τραυματία Μπάλντοκ- οι τιμωρημένοι (λόγω καρτών) Μάνταλος, Σιώπης, Κουρμπέλης και Τσιμίκα. Δηλαδή, οι τρεις από τους τέσσερις τιμωρημένους αγωνίζονται στο κέντρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αλεξανδρόπουλος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών από τον Τζον φαν’τ Σχιπ τον Μάρτιο του 2021, για το φιλικό παιχνίδι με την Ονδούρα και το επίσημο με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συνολικά, μετά το ντεμπούτο του στις 28 Μαρτίου του 2021 στο γήπεδο της Τούμπας, μετρά 7 συμμετοχές με τα γαλανόλευκα.


Πηγή