Σάββατο , 3 Μάιος 2025
Εικόνες από τις εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ

Εικόνες από τις εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ

Η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ είχε δημιουργήσει αρνητική εντύπωση στα φιλικά παιχνίδια των δύο ομάδων που το χρησιμοποιούν, ΑΕΚ (με Ατρόμητο) και Παναθηναϊκό (με ΟΦΗ), κάτι που δημιουργούσε και ζήτημα για τον τελικό του Κυπέλλου Κυπέλλου, ο οποίος τελικά αναβλήθηκε για άλλους λόγους και θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στον Βόλο.

Αυτό έφερε την αναγκαιότητα να πραγματοποιηθούν βελτιωτικές εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, οι οποίες έχουν ξεκινήσει πριν κάποιες ημέρες και συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Μάλιστα, η «πράσινη» ΠΑΕ, που έχει ως έδρα του το στάδιο, δημοσίευσε σχετικό video στο Youtube, όπου φαίνεται πώς κινείται η προσπάθεια αποκατάστασης στη φθορά που είχε δημιουργηθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Μπαρτσελόνα-Ίντερ 3-3: Πανδαισία στη Βαρκελώνη, όλα ανοιχτά για την πρόκριση στον τελικό του Champions League

Ένα απίθανο ματς έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη, με τους «μπλαουγκράνα» να μένουν ισόπαλοι με 3-3 …

Daily-News.GR