Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ελληνική ενίσχυση ψάχνει η Ντιναμό Κιέβου

Δύο διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές έχει βάλει στο στόχαστρό της η Ντιναμό Κιέβου, σύμφωνα με όσα αναφέρει ουκρανική ιστοσελίδα. Πιο συγκεκριμένα, η «sportanalytic» κάνει λόγο για ενδιαφέρον στα πρόσωπα των Ανδρέα Γιαννιώτη του Ολυμπιακού και Κώστα Σταφυλίδη της Άουγκσμπουργκ.

Οι Ουκρανοί θέλουν δεύτερο τερματοφύλακα πίσω από τον Ντένις Μπόικο και ένας από αυτούς που εξετάζεται, είναι ο γκολκίπερ των Πειραιωτών, που το τελευταίο διάστημα είναι η δεύτερη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, πίσω από τον Ζοσέ Σα. Μάλιστα, ο 25χρονος αναφέρεται ως η περίπτωση με τη μεγαλύτερη μελλοντική προοπτική.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Επίσης, τονίζεται πως τον περασμένο Μάρτιο έγινε για πρώτη φορά διεθνής στην εθνική Ανδρών, έχοντας πλέον δυο συμμέτοχες και πως η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο 1.500.000 ευρώ. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι το καλοκαίρι μπορεί να μείνει ελεύθερος, αφού λήγει το συμβόλαιό του.

Όσον αφορά τον 24χρονο αριστερό μπακ χαφ, που τα τελευταία χρόνια βγάζει το… ψωμί του στο εξωτερικό, σημειώνεται ότι πάντα καλείται στην εθνική ομάδα, ότι μπορεί να παίξει τόσο πίσω όσο και μπροστά στα άκρα, αλλά και στον άξονα. Επίσης, γράφεται ότι έχει καιρό να αγωνιστεί, λόγω τραυματισμού, όμως η ποιότητά του είναι δεδομένη.

localStorage.clear();


Πηγή