Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Εμβιλά: Είμαι σε τοπ φόρμα – Είναι η καλύτερη περίοδός μου από τότε που έπαιζα στη Ρεν

Την καλύτερη περίοδο από τότε που αγωνιζόταν στη Ρεν διανύει στον Ολυμπιακό, ο Γιαν Εμβιλά, όπως ο ίδιος τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική «L’ Equipe».

Λίγα 24ωρα πριν ο Ολυμπιακός τεθεί αντιμέτωπος με την Μαρσέιγ, ο Γιαν Εμβιλά μίλησε για την πορεία των «ερυθρολεύκων» στο Champions League μέχρι στιγμής αλλά και για την δική του παρουσία στο Λιμάνι.

«Η νίκη επί της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα μάς έδωσε αυτοπεποίθηση γιατί θέλαμε να μπούμε από νωρίς στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στα άλλα παιχνίδια . Στο Πόρτο χάσαμε από κάποια ατομικά λάθη, ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Το ίδιο και με τη Σίτι. Στο πρώτο ημίχρονο τους σεβαστήκαμε υπερβολικά».

Για την απόδοσή του:

«Δεν θα έλεγα πως περνάω δεύτερη νιότη. Είμαι μόνο 30 ετών ακόμη. Δουλεύω σκληρά, αλλά τα πράγματα δεν ήταν εύκολα στην αρχή. Στο πρώτο μου ματς έγινα αλλαγή στο ημίχρονο, γιατί δεν ήμουν έτοιμος. Τώρα όμως είμαι σε τοπ φόρμα, είναι η καλύτερη περίοδός μου από τότε που έπαιζα στη Ρεν. Όταν είσαι πνευματικά δυνατός, τότε μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις στον κόσμο. Αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση, δεν μπορείς να εκφραστείς στο 100%».

Πηγή: gazzetta.gr




Πηγή