Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Εξαιρετικό γκολ ο Ζαμπά, στο φιλικό 1-1 του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη

Το μαγικό γκολ-σλάλομ του Λέο Ζαμπά, που πέρασε… όλη την Γάνδη ήταν η καλύτερη στιγμή του ΠΑΟΚ στο φιλικό 1-1 με τους Βέλγους, όμως η αμυντική συμπεριφορά πρέπει να προβλημάτισε τον Λουτσέσκου. Χρόνο συμμετοχής πήρε ο Πρίγιοβιτς, ορεξάτος ο Ουάρντα.

Σε ένα ματς που είχε κάποια καλά διαστήματα και σε πολύ κατάσταση τους Ρέι και Ζαμπά ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την Γάνδη. Σκόρερ οι Ζαμπά και Πλαστούν. Δεν είχε καλή αμυντική συμπεριφορά ο Δικέφαλος του Βορρά στο 2ο μέρος.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε το ματς με Γλύκο κίπερ, Κίτσιου, Χατσερίντι, Βαρέλα και Βιεϊρίνια στην άμυνα, κέντρο με Σάκχοφ και Κάνιας και Πέλκα επιτελικό και όχι τον Ελ Καντουρί που έβγαλε ενοχλήσεις και δεν χρίστηκε βασικός. Μπροστά τριάδα με Μυστακίδη, Ουάρντα και Ζαμπά που εναλάσσονταν. Η 11αδα του ΠΑΟΚ στο β’ μέρος και το ξεκίνημά του είχε ως εξής: Ρέι, Μάτος, Μπαλογιάννης, Χατσερίντι, Μιχόγιεβιτς, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Ουάρντα και Πρίγιοβιτς.

Στο α’ μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε αρκετά καλά και είχε φάσεις με Ουάρντα και Βιεϊρίνια. Ο Αιγύπτιος έδειχνε αρκετά καλά και ορεξάτος. Στο 29ο λεπτό ο Ζαμπά έβγαλε μεγάλη φάση. Ο άσος του ΠΑΟΚ… χόρεψε 4-5 αντιπάλους του και με μετά με σούπερ ‘σκάψιμο’ της μπάλας και τελείωμα έκανε το 1-0.

Η Γάνδη στο β’ μέρος βρήκε χώρους, αναπτύχθηκε πιο καλά και απείλησε. Ο ΠΑΟΚ όπως αναφέραμε πιο πάνω είχε αρκετές αλλαγές και έδωσε και χρόνο συμμετοχής στον Πρίγιοβιτς. Όμως δεν είχε επιθετική ουσία ενώ όποτε χρειάστηκε επενέβη πολύ καλά ο κίπερ Ρέι. Ο Αργεντίνος είχε ορισμένες πολύ καλές επεμβάσεις ακόμα και σε τετ α τετ της Γάνδης. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη από το 60′ και μετά πίεσε ξανά περισσότερο. Στο 87′ ένα σουτ του Μπίσεσβαρ αποκρούστηκε σε κόρνερ. Στο 94′ ο Ρέι είχε μεγάλη επέμβαση σε γύρισμα του Γιάρεμτσουκ. Στο 95′ ο Πλαστούν με προβολή από κοντά σε φάση που βγήκε από κόρνερ έκανε το τελικό 1-1.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή