Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Εξελίξεις στα τηλεοπτικά της Super League: Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τη Nova

Mετά από επαναπροσέγγιση του Παναθηναϊκού προς το συνδρομητικό, οι δύο πλευρές ήρθαν πιο κοντά και έδωσαν τα χέρια για το τηλεοπτικό συμβόλαιο του Τριφυλλιού με ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Το σίριαλ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο του Παναθηναϊκού φαίνεται πως ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, με την NOVA να βάζει στο πακέτο της και το Τριφύλλι!

Μετά από νέες συζητήσεις που άνοιξαν με πρωτοβουλία της πράσινης ΠΑΕ την Δευτέρα, οι δύο πλευρές έφτασαν σε προφορική συμφωνία με ένα ποσό που αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Μπορεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού να υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες για το «Παναθηναϊκός TV», ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και οι ελάχιστες για το επίπεδο του συλλόγου συνδρομές αποτέλεσαν… καμπανάκι που οδήγησε τελικά στην κοινή λογική και τα σίγουρα λεφτά από το συνδρομητικό.

Με αυτή την συμφωνία, ο σύλλογος σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλο το ποδόσφαιρο, εξασφαλίζει ένα σίγουρο έσοδο και αφήνει στην άκρη το ρίσκο με το δικό του κανάλι, όπως ακριβώς έπραξε πρόσφατα και ο ΠΑΟΚ. Η λειτουργία του Παναθηναϊκός TV θα συνεχιστεί κανονικά.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα Super League Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται από τα κανάλια της Νova.

Σε ό,τι αφορά το «Παναθηναϊκός TV» θα συνεχίσει τη λειτουργία του, αφού γεννήθηκε για τους φιλάθλους της ομάδας. Για να αγκαλιάσει το σύνολο του συλλόγου, για να αισθανθεί ο κόσμος το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Το έδειξε από τις πρώτες ημέρες, ακολουθώντας την προσπάθεια της ομάδας Νέων βόλεϊ που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το φανέρωσε το περασμένο Σάββατο, μεταδίδοντας τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Κ19 στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League Interwetten.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια και έγιναν συνδρομητές, αποκτώντας το πακέτο για όλη τη σεζόν. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους αρχίζει άμεσα και θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών προς όλους.

Παράλληλα οι φίλοι του συλλόγου, όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν μέσω του «Παναθηναϊκός TV» να παρακολουθούν δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Όλα αυτά στο www.paotv.gr με μια απλή εγγραφή».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή