Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Επαναπατρίζεται ο Μάριος Οικονόμου -Υπέγραψε στον Παναιτωλικό

Στο δυναμικό του Παναιτωλικού ανήκει από σήμερα (18/07) και τυπικά ο Μάριος Οικονόμου.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Αγρινίου, η οποία στη συνέχεια προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Μάριος Οικονόμου είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού. Γεννήθηκε στις 06.10.1992 στα Γιάννενα και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΣ, απ’ τον οποίο παραχωρήθηκε στην Cagliari. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Ιταλία αγωνίστηκε επίσης σε SPAL, Bologna, Bari και μέχρι πρόσφατα στη Sampdoria. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε στη Super League με την ΑΕΚ και με την Copenhagen με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Δανίας το 2022.

Ο διεθνής (6 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας) κεντρικός αμυντικός με συμμετοχές σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, Europa League, Conference League) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.»


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Τα ΜΜΕ της Αλβανίας αποθεώνουν τον Σταύρο Πήλιο -«Ήταν εξαιρετικός, αντικατέστησε επάξια τον Μιτάι»

Εξαιρετική παρουσία είχε ο Σταύρος Πήλιος απέναντι στην Λευκορωσία, με τα ΜΜΕ της Αλβανίας να …

Daily-News.GR