Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Επική συνομιλία Γ. Σαββίδη με Βράνιες στο Instagram

Μπορεί στο γήπεδο ο Όγκνιεν Βράνιες με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να ήταν μεγάλοι αντίπαλοι, αλλά εκτός αυτού οι δύο άσοι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Μάλιστα, ο Βόσνιος άσος, που αυτήν την περίοδο αγωνίζεται στην Άντερλεχτ, αλλά μοιάζει σχεδόν δεδομένο πως θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα, έκανε και ένα σχόλιο σε μια φωτογραφία του Σέρβου επιθετικού, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό αποτέλεσε αφορμή για τον Γιώργο Σαββίδη να στείλει ένα μήνυμα στον Βράνιες, που δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την ΑΕΚ και το δέσιμο με τους οπαδούς της, το οποίο ανέφερε: «Αδερφέ, είσαι στη σελίδα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς περισσότερες φορές και από εμένα. Έλα σε εμάς, βλέπω ότι μας συμπαθείς. Το τατουάζ (με την μπόμπα και το σήμα της Original) δεν θα είναι πρόβλημα, ο Γιώργος Μαυρίδης είναι μάστερ».

«Δεν με χρειάζεστε. Έχετε το Χατσερίντι που είναι δέκα φορές καλύτερος από μένα. Όλα καλά;», ήταν η απάντηση που πήρε από τον Βράνιες ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με τον Σαββίδη να απαντάει: «Είναι τανκ, εσύ είσαι διαφορετικός. Όσο είμαστε πρώτοι όλα είναι καλά. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος. Λείπεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει γίνει βαρετό».

Και ο Βόσνιος πήρε τη… σκυτάλη, γράφοντας: «Κάθε φορά που παίζω, αντικρίζω την κόκκινη κάρτα. Ξέρω ότι χωρίς εμένα είναι βαρετά».

Η στιχομυθία τελειώνει με τον αντιπρόεδρο των «ασπρόμαυρων» να εύχεται στον Βράνιες «καλή τύχη» και να του τονίζει πως «εάν χρειαστείς τίποτα, είμαστε σε επαφή».

Σε όλο αυτό το σκηνικό… παρενέβησαν και αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, όπως και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον Πορτογάλο να γράφει, «Μια μετάφραση ρε αφεντικό», καθώς οι δύο άνδρες έγραφαν στα ρώσικα.

localStorage.clear();


Πηγή