Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Επιμένει για μπάλα ο ιδιοκτήτης της Λάτσιο: Να παίξουμε τον τίτλο σε ένα παιχνίδι με τη Γιουβέντους

Επιμένει για μπάλα ο ιδιοκτήτης της Λάτσιο: Να παίξουμε τον τίτλο σε ένα παιχνίδι με τη Γιουβέντους

Μπορεί ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιτσέντσο Σπανταφόρα, να τόνισε πως η επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στην Ιταλία να μην είναι σίγουρη και μια δημοσκόπηση στη χώρα να έδειξε ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη επιθυμία για να ολοκληρωθεί η σεζόν στο κάλτσιο, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, επιμένει ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρέπει να καθοριστεί στον αγωνιστικό χώρο ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.

Αυτήν τη φορά… προκάλεσε τη Γιουβέντους, ώστε να κριθεί ο τίτλος της Serie A, καθώς από τη στιγμή που η μάχη του φετινού τίτλου κρίνεται μεταξύ της δικής του ομάδας και των «μπιανκονέρι», θα πρέπει να διεξαχθεί ένας και μόνο αγώνας για το σκουντέτο.

«Σήμερα απέχουμε έναν βαθμό από τη Γιουβέντους και στο πρώτο παιχνίδι τους νικήσαμε 3-1. Έχουμε (η Λάτσιο) να παίξουμε στην έδρα τους. Προτείνω να παίξουμε τον τίτλο σε ένα παιχνίδι. Η Ίντερ απέχει πολύ από μας, οπότε με κάθε σεβασμό, πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είναι μόνο ανάμεσα σε μας και τη Γιουβέντους.

Λένε ότι για δικό μου συμφέρον, ήθελα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν δεν παίξουμε άλλο, είμαι ήδη στο Champions League και έχω γλιτώσει μισθούς τεσσάρων μηνών. Είχα πολύ μεγάλη ευκολία να μην παίξουμε, αλλά το κάνω για όλο το σύστημα. Άλλοι δεν το σκέφτονται.

Το να αρχίσουμε πάλι τη σεζόν, μας τιμωρεί κατά κάποιο τρόπο. Θυσιάσαμε το Europa League για να παίζουμε μία φορά την εβδομάδα, έτσι χάνουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα», επισήμανε ο Λοτίτο.


Πηγή