Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Επιστρέφει στα γήπεδα της EuroLeague o Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να δώσει ξανά το «παρών» στα ματς της EuroLeague, καθώς η διοργανώτρια αρχή εκτίμησε τη δημόσια συγνώμη του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ με αποτέλεσμα να «παγώσει» τις ποινές.

Τα πάνω-κάτω ήρθαν μεταξύ Παναθηναϊκού και EuroLeague τους τελευταίους μήνες. Μπορεί να είχε γίνει λόγος για αποχώρηση των «πρασίνων» από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση λόγω και των συνεχόμενων ποινών σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ωστόσο όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν πια στο παρελθόν.

Οι σχέσεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τον Τζόρντι Μπερτομέου έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague είναι επίσημος προσκεκλημένος των «πρασίνων» για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Μάλιστα στο gala της Τετάρτης (26/9) σε εστιατόριο των βορείων προαστίων κάθισε δίπλα από τον Γιαννακόπουλο, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στα ματς του τουρνουά για τη μνήμη του μεγαλύτερου παράγοντα του Παναθηναϊκού και ενός από τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Ουσιαστικά τα πάντα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ζητήσει δημόσια συγνώμη τον περασμένο Αύγουστο, με αποτέλεσμα να αλλάξει στάση και η διοργανώτρια αρχή. Προς το παρόν έχει «παγώσει» τις ποινές που είχαν επιβληθεί στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ (σ.σ. ένας χρόνος εκτός γηπέδων από τον περασμένο Μάιο, συν δύο χρηματικά πρόστιμα, το ένα 160.000 ευρώ και το δεύτερο 250.000 ευρώ), ενώ μέχρι και την έναρξη της νέας EuroLeague η εν λόγω απόφαση αναμένεται να πάρει και επίσημη μορφή.

Το βέβαιο είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μπορεί να δίνει κανονικά το «παρών» στο ΟΑΚΑ και σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα με την Μακάμπι (11/10) εντός έδρας.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή