Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

ΕΠΟ για το Ολυμπιακός Β’-Κηφισιά: «Μέτρα για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της Super League 2»

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση σε σχέση με όσα έγιναν στη χθεσινή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Μέσω αυτής, έκανε γνωστό ότι θα λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για τη διασφάλιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται, ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης Βάτσιος έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κωστή για τάκλιν στον Ταλάλ. Μία απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων», με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί στο 22′ και να φύγει ο ίδιος στα αποδυτήρια, ενώ στη συνέχεια οι Πειραιώτες αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την αναμέτρηση.

Υπενθυμίζουμε πως στα μέσα Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός Β’ είχε αποχωρήσει ξανά, από παίχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα τότε, και πάλι μία κίνηση που είχε γίνει ως διαμαρτυρία για τις διαιτητικές αποφάσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ε.Π.Ο. παρακολουθεί με προσοχή τα όσα γίνονται στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Οι εξελίξεις και τα όσα συνέβησαν και στη χθεσινή αγωνιστική θα εξεταστούν με προσοχή και εφόσον κριθεί αναγκαίο η Ε.Π.Ο. ως ανώτατη αρχή του ποδοσφαίρου στη Ελλάδα θα παρέμβει. Σε κάθε περίπτωση, η Ε.Π.Ο. θα λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για τη διασφάλιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2.»


Πηγή