Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ετοιμάζεται καταγγελία της ΑΕΚ κατά του Φορτούνη

Σε ό,τι αφορά τα πειθαρχικά θέματα ποδοσφαιριστών και παραγόντων αντιπάλων ομάδων, η ΠΑΕ ΑΕΚ συνήθως αφήνει στους αρμόδιους να κινήσουν τις όποιες διαδικασίες. Ωστόσο, στην περίπτωση των όσων εκστόμισε ο Κώστας Φορτούνης, μετά το γκολ που σημείωσε στο κυριακάτικο ντέρμπι -κρατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του, φαίνεται ότι θα έχει διαφορετική στάση.

Η εφημερίδα Live Sport έγραψε στο σημερινό της φύλλο ότι η Ένωση θα καταγγείλει τον διεθνή μεσοεπιθετικό στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, παρά τη συγγνώμη που ζήτησε μέσω δηλώσεών του στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής». Το δημοσίευμα αυτό δείχνει να έχει βάση, καθώς πλέον σχεδόν σύσσωμα τα ΜΜΕ που ασχολούνται με το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ συγκλίνουν σε κάτι τέτοιο.

Ο λόγος μιας τέτοιας κίνησης σχετίζεται με το γεγονός ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται να απευθύνθηκε με βωμολοχίες σε παιδική εξέδρα, ενώ με τη συμπεριφορά του -σύμφωνα με όσα πρόκειται να καταγγείλουν από τον «δικέφαλο»- θα μπορούσε να αποτελέσει λόγο πρόκλησης επεισοδίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φορτούνης κινδυνεύει με μία ή δύο αγωνιστικές τιμωρίας για την ενέργειά του, ενώ πολύ πιθανό είναι και κάποιο πρόστιμο.

localStorage.clear();


Πηγή